JORNADA 13                     27/11/2016                        16.30 h.                               Les Lloredes

Organyà: Ribó, Sala, Santi, Fortó, Robert, Pau, Edgar (Maco 67’), Xixo, Oscar, David (Cristian 75’) i Pallarés.

Tàrrega: Ribera, Agramunt (Gallardo 80’), Marc, Iñaki, Gallart, Sans, Edu (Mallouck 75’), Jorba, Rius (Ivan 75’) , Jony  i Bañuelos.

Arbitre: Granados-Esteve. T.G. Robert/ Jony, Rius, Ivan, Sans.   T.V. Pallares 65’/Jorba 63’.

Gols: 1-0 Santi 68’, 1-1 Sala p.p. 88’, 1-2 Bañuelos  92’.

15326537_1335101823197755_8529233212696011756_nDiumenge de Fira de Sant Andreu per rebre a un dels grans del futbol lleidatà.  Un Tàrrega que te l’obligació de recuperar la Primera Catalana el mes aviat possible i que no podia deixar escapar mes punts per no perdre el tren davanter, presentant el seu onze de gala a les Lloredes. Per part local, quatre baixes mes que significatives, Marcos i Casanova tocats i Albert i Paulo sancionats.  El mister ganxo va tenir que fer un puzle en  defensa, amb Oscar que va tenir que endarrerir la seva posició i actuar de central, bona actuació la seva i també molt bon debut de David al lateral esquerra.

El partit va transcórrer amb molta igualtat, on no hi va haver massa ocasions de gol, molt joc al centre del camp i les defenses es van imposar als atacs en la majoria d’accions. Dos per banda en la primera part. Un llançament de falta de Gallart que va refusar amb seguretat Ribó als 12 minuts. Un minut mes tard, un altra de clara pels visitants, al rematar de cap fora un servei de cantonada Bañuelos.  La rèplica de l’Organyà abans d’arribar a la mitja hora de joc, amb un tímid xut de Pallarès i cinc minuts mes tard Santi amb la testa rematava a fora un llançament de falta. El millor ho deixàvem per la segona part.

15203229_1335101983197739_3655896746471818697_nDos expulsions en dos minuts de dos davanters, una per banda obrien el partit.  La primera pel blaugrana Jorba a l’agredir sense pilota un defensor local.  Quan el partit es posava de cara pels blanc i blaus, el jove Pallarès va pecar de passerell i al protestar un fora de joc va veure la compensadora segona groga per tornar a equilibrar la balança. Als 68’, una falta favorable a l’Organyà es rematada per Santi que s’anticipa a una tímida sortida de Ribera i fa pujar el primer de la tarda al marcador. Els visitants mouen la banqueta i avancen les seves línees acabant el partir amb defensa de tres per anar a buscar la remuntada. David a de deixar el rectangle de joc per molèsties a un quart d’hora de la conclusió, Fortó passa al lateral el que propicia una pèrdua ostensible de muscle al centre del camp i el Tàrrega passa a dominar. Tot i així no arriben en perill, nomes a pilota aturada. Massa faltes innecessàries dels ganxos per defensar el marcador, en una d’aquelles que no calien fer, pilota penjada a l’olla que pica al peu se Sala i s’introdueix al fons de la nostra porta, això no treu el bon partit del defensor local que des de que ha tornat a l’onze la defensa a donat un pas endavant. A partir d’aquest moment no sabem llegir el partit ni a dins, ni a fora del camp i ens suïcidem. Un puntet que era un bon resultat a priori el llancem en la darrera acció del partit. En un corner favorable deixem incomprensiblement la defensa desguarnida, el Tàrrega ho aprofita en una contra on dos dels seus  millors homes fabriquen el definitiu 1 a 2, la pilota arriba a Jony, sens dubte el millor dels seus que la fica a plaer a la darrera incorporació dels de l’Urgell, Bañuelos  tot sol no perdona el gol de la victòria. Èxtasi a la banqueta visitant i gerro d’aigua freda per nosaltres.  No em après la lliçó de Balafia i em deixat escapar un puntet que esperem que no el trobem a faltar a la conclusió del campionat.