JORNADA 34                     27/05/2018                        18.00 h.                               Municipal les Lloredes

Organyà: Marc (Ribó 46’), Paulo, Marcos, Santi, Fortó, Robert, Pau, Casanova, Jordi, Oscar i Albert (Sala 73’).

Solsona: Barcons, Joan, Murcia, David, Xavi, Angel (Nil 75’), Robert (Pallares 58’), Albert, Climent, Jordi Esteve (Arnau 80’) i Carlos.

Arbitre: Mestrich-Palau. T.G. Marcos, Robert, Casanova, Albert, Jordi, Paulo / Murcia, Angel.

Gols: 0-1 Jordi Esteve 4’ , 1-1 Robert 69’, 1-2 Xavi p. 71’, 1-3 Xavi 87’.

Tanquem el curs 2017-2018, la temporada del centenari amb l’objectiu de la permanència complert. Felicitar als jugadors, cos tecnic i junta directiva per aconseguir que un any mes seguirem a la màxima categoria del futbol lleidatà, un mèrit indiscutible per una població de poc mes de 800 habitants, la mes petita de la categoria i que es sens dubte el referent del futbol pirinenc del futbol català.

El partit d’aquest passat diumenge va ser un calc del que ha estat la temporada pels ganxos. Facilitat per encaixar gols, n’hem rebut quasi dos per partit (66 en 34), i moltes dificultats per foradar la porteria contraria, poc mes d’un gol per partit (36 en 34). El Solsona poc va tenir que fer per avançar-se al marcador, en la seva primera arribada, el jugador de la pedrera del Barça, Jordi Esteve feia pujar el primer a l’electrònic. Ens tocava un diumenge mes remar contra corrent per tornar a ficar-nos dins del partit. Als 23’, un rebuig li cau a Oscar i el seu remat surt fora, va ser la primer arribada dels ganxos. Dos minuts mes tard, la rèplica es dels pixà-rucs, Climent es presenta tot sol davant Marc i envia la pilota al lateral de la xarxa. L’Organyà li costa arribar a l’àrea contraria, durant tota la temporada hem trobat a faltar un joc menys conservador i mes descarat en atac, la falta d’efectius a davant ha estat un handicap per Pau Prior. Ja que tenim aquesta mancança, s’havia de treure petroli a pilota aturada, i així van arribar les dos ocasions mes clares per poder tornar a igualar el partit. Dos faltes servides per Casanova. La primera al 27’, era rematada per Santi de cap i Barcons l’envia a corner. La segona al 34’ es xutada directa, la pilota se li esmuny a Barcons i Santi tot sol amb el porter a terra batut li remata al cos, quan ja es cantava l’empat. Havíem fet mes que mèrits per arribar al descans amb un resultat millor, però la pólvora estava mullada.

Mitja part amb la tradicional coca i moscatell de fi de temporada per agafar forces de cara a la segona part. Els darrers 45 minuts de la temporada, van servir perquè en el minut 69, Robert en una magistral jugada individual va marxar de quatre solsonins i amb rosca va col·locar l’empat a 1 al marcador. Però poc va durar l’alegria, dos minuts mes tard, l’àrbitre xiula penal de Marcos sobre Climent, en una jugada que venia precedida per un mes que probable fora de joc de fins a tres jugadors escapolats. Xavi Ratera no va perdonar des dels 11 metres, tornant a donar avantatge als seus. Ens va faltar arguments per tornar a entrar al partit. Nomes destacar un xut de Marcos des de la frontal al 85’, aturat en dos temps per Barcons. La sentencia va arribar al 87’ en una contra, Xavi per banda esquerra retalla al seu marcador dins de l’àrea i la creua al pal llarg fent el definitiu 1 a 3.

Fi de temporada, acabem al lloc quinzè amb 33 punts i campions del “Fair-Play”, sen l’únic equip del campionat sense cap jugador de camp expulsat. Ara ens toca descansar i començar a preparar la propera temporada. Felicitem al campió Mollerussa, desitgem l’ascens del Tàrrega i ens acomiadem del Bellpuig i el Tremp . Bon estiu a tothom!!!!.