C.F.ORGANYÀ 0 – C.F.TERMENS 1

JORNADA 21                     18/02/2018                        16.15 h.                               Les Lloredes

Organyà: Ribó, Sala, Paulo (Maldonado 80’), Marcos, Santi, Robert, Pau, Casanova, Jordi (Ronaldo 69’), Oscar i Vicente (Edgar 73’).

Termens: Mario, Guillem (Farré 69’), Aitor (Viladrich 46’), Masca, Ferran, Gardeñes (Ruiz 59’), Ortega (Zuña 66’), Escolà, Yassine (Estany 36’), Willy i Mousa.

Àrbitre: Torres-Hoyas. T.G. Marcos, Casanova, Oscar, Vicente, Ronaldo / Masca, Escolà, Willy.

Gol: 0-1 Masca 19’.

Amb la victoria del Bellpuig dissabte que ens atrapava a la taula classificatoria, reviem un Térmens que no sabia que era guanyar a les Lloredes en les seves 4 visites rebudes i amb la necessitat de sumar els tres punts per allunyar-nos de la zona de descens.

Va ser un partit on va quedar reflectides totes les virtuts i mancances, d’uns i altres. Un Térmens que tot i debutar a la categoria, demostra que es un equip madur, ben posicionat, rocós, que sap a la que juga, amb molta intensitat durant els 90 minuts, que li costa tant portar l’iniciativa, com trepitjar l’àrea contraria, que intenta treure petroli tant a les jugades a pilota aturada com als serveis de banda, però que fa mal quan arriba, dos ocasions de gol, una va entrar i l’altra va estavellar-se al pal. L’Organyà va ser el reflex de la present temporada, en una primera part on va ser superior al seu rival, va disposar d’una mà d’ ocasions clares de gol, però no en va saber aprofitar cap, tot el contrari que el seu rival.

Al primer quart d’hora de partit, dos jugades calcades dels ganxos, dos serveis de falta en zona de mitjos, pilota a l’esquena de la passiva defensa visitant i els nostres davanters que no hi arriben per mil·límetres. La primera arribada del degà del futbol lleidatà, es un servei de banda que Willy fica al punt de penal, Casanova la refusa amb el cap, la pilota li cau a Masca, que lliure de marca, remata de boleia, la pilota li bota davant a Ribó i acaba entrant a la porta. Primer gol de la temporada pel defensor visitant, que fet i fet significaria els tres punts en litigi per ells. Als 24’, un servei de corner dels blanc-i-blaus es allunyat pel puny de Mario, la pilota li cau a Oscar, que remata fora. Als 39’, la mes clara per nosaltres, un xut de la frontal es refusat per Mario, i Sala tot sol i sense porter l’envia fora. Als 42’, de nou Santi guanya l’esquena a la defensa i el seu cop de cap es refusat pel porter visitant. En temps afegit, segona arriba del Térmens que acaba amb un remat de Gardeñes al pal.

En la segona part, al 49’ Mousa perdona el segon pels seus en un mà a mà davant Ribó, que li guanya el nostre porter. Va ser l’única arriba amb cert perill tant en un àrea com en l’altra. En la resta de partit no va passar absolutament res a destacar. No hi va haver ritme de joc, amb 8 targetes i 8 canvis, debut de Ronaldo inclòs. Amb un Térmens que ja li anava bé tot el que passava sobre el terreny de joc i un Organyà que era un “quiero y no puedo”.

Divendres a les 9 del vespre juguem el partit doblement ajornat davant el Guissona, amb butifarrada inclosa i amb l’obligació de sumar punts.