A SEMIFINALS “IN EXTREMIS”.

C.F. ORGANYÀ  3  –  C.F. TREMP  2

El fet d’estar en plena pretemporada, es va notar que a tots dos equips acusaven la exigència del partit. Un Tremp que es va avançar per dues vegades al marcador, tenia quasi fet, passar l’eliminatòria, ja que un empat a dos gols ja li valia  per a semifinals, fins que dos minuts del final, Robert marcar el tercer que va fer “embogir” Les Lloredes.

L’empat a 1 de la anada ens obligava a no refiant-se. Una pilota al pal de la porteria del  Tremp, semblava que tornaria a ser un partit com el que es va disputar a la capital del Pallars Jussà, però tot i així el Tremp es va avançar al marcador, després de una pèrdua de pilota al frontal de l’ àrea gran que El Madani al minut 29, amb molta habilitat va fer aixecar la pilota per sobre Busquets, que no va poder arribar a tocar i entrar just per el costat esquerra de la xarxa, que cobria el Marc.

Encara en la primera part, l’equip ganxo aconseguia l’empat en el minut 41,una jugada de Jaume Galimany, molt actiu en tot el partit que s’esmunyi de tres rivals i amb un xut ras, no gaire fort supera a contrapeu al porter del Tremp que no va poder reaccionar.

En la segona part, en el min.49 el Tremp es queda amb 10 jugadors per l’expulsió de Seyfi, en una jugada que Marco Garcia se’n anava tot sol cap a porteria i Seyfi va impedir el seu avançament agafant-lo per la samarreta fins fer-lo caure a terra. Tot i així els Trempolins van poder posar-se per davant poc després minut 55, en un penal comés a l’extrem de l’àrea gran, que Marcel Arbós, àrbitre del partit no dubtar en senyalar.

l’Organyà tenia molt costa amunt la classificació perquè li mancava dos gols per passar, però en el minut 75 un embolic a l’ àrea visitant, que no varen saber treure la pilota fins que arribar a peus de Marco Garcia que amb un xut ras ajustat al pal esquerra de la porteria va fer pujar l’empat al marcador.

Passaven el minuts i l’empat no ens valia, les pèrdues de temps eren constants per l’equip visitant per anar guanyant temps, fins que a dos minuts del final, una pilota que va arribar a peus de Robert en un fort xut ras a uns quinze metres de la porteria fa estavellar la pilota al fons de la xarxa, donant-se el pas a semifinals “in extremis”. 

Ara per poder arribar altre cop a la Final, s’haurà de jugar abans, diumenge que vé, dia 25 d’agost a domicili, i a les 18:00 h.  Les semifinals a Coll de Nargó i a partit únic. L’ altra semifinal la jugaran La Seu d’ Urgell contra la Pobla de Segur.