JORNADA 30                     30/04/2017                        17.00 h.                Municipal Joan Capdevila

Tàrrega: Ribera, Adrià, Marc Robinat, Bacha, Iñaki, Edu Robinat, Jorba, Mallouk (Sans 76’), Sylla (Marc 46’), Jony (Rius 46’) i Bañuelos (Marti 76’).

Organyà: Ribó, Sala, Santi, Fortó, Robert, Pallarés (Edgar 46’), Pau, Casanova (Busquets 89’), Xixo, Oscar (Maco 85’) i David.

Àrbitre: Peiró-Olomí. T.G. Sylla / Santi, Casanova.

Gols: 1-0 Bañuelos 54’, 2-0 Rius 85’.

18221825_1546800258694576_2279345713681018450_nDesprés d’aconseguir la setmana passada la permanència a la categoria, aquest diumenge ens hem desplaçat a Tàrrega, i aquesta vegada no ho hem fet pas sols. Hem d’agrair a autocars Vilà-Betriu, que va posar a disposició del club un autocar gratuït pels socis i simpatitzants que volgueren acompanyar a l’equip fins a la capital de l’Urgell. De la mateixa manera el Club agraeix a més de trenta seguidors del nostre equip que en tot moment es van fer escoltar a les grades blaugranes de Tàrrega, i que l’equip es va poder sentir en tot moment recolzat com si estesin jugant a les mateixes Lloredes. Gràcies pel vostre suport!!!!

La millora del Tàrrega enfilant-se fins a la segona posició, que dona plaça de promoció, i les seves intencions clares al reforçar-se aquesta mateixa setmana amb el central Georgià Bacha, ens donava a entendre que seria un camp difícil de poder puntuar. Tot i així els jugadors de Toni Menchón varen donar la cara i aguantaren les embranzides de l’ equip local, molt bona plantilla i amb el handicap de jugar en un camp de dimensions molt mes grans que el nostre.

18268624_1544014665639802_6513489717085204230_nEl Tàrrega sabia el que es jugava i va ser clar dominador dels 90 minuts, tot i així la primera part no es va moure l’electrònic del Joan Capdevila, gràcies a la bona actuació tant de la defensa com del porter ganxo. Dos bones ocasions de Jorba, la primera amb remat de cap a fora i la segona amb aturada de Ribó i un altra de Bañuelos fen lluir el porter visitant va ser el mes destacat dels primers 45 minuts.

La segona part començar, com el setè de cavalleria, al antic oest ja que les presses de l’equip local al passar el temps i no poder marcar els nervis eren palesos. Un canvi per equip, Jony deixa el seu lloc a Rius i Pallarés a Edgar. El primer avis de Mourad i de nou Ribó encerta atura-la amb el peu. Però al 54’, en un corner Bañuelos guanya per alt a Fortó i supera per sobre a Ribó inaugurant el marcador. L’Organyà no reacciona i no inquieta la porta de Ribera que es un espectador mes del matx. Tota la feina que no te ell, la te Ribó que amarga la tarda al davanter blaugrana Jorba amb dos intervencions de mèrit. Bañuelos al 73’ te el de la tranquil·litat però el seu remat ensopega amb el travesser. A cinc minuts de la cloenda, Rius en fora de joc es planta tot sol davant el porter ganxo i el supera per baix, fen pujar el definitiu i meritori 2 a 0 al marcador. Poca cosa mes fins al xiulet final, amb la conclusió que tot i fer un partit mes que complert en defensa ens va faltar arribada per poder inquietar a un Tàrrega llançat cap a la promoció d’ascens.