PARTIT TRAMPA!

ORGANYÀ  2 – VALLFOGONA DE BALAGUER 2

ORGANYÀ: Ribó, Pol, Paulo, Marcos, Fortó, Robert, Raya (Ivan), Ronaldo, Édgar, Casanova  i Jaume

VALLFOGONA: Clarisó, Casals, Solares, González, Burgués, Nebra, Jiménez, Gázquez, Vera, Farràs i Call

GOLS: 1-0 Ronaldo min.4, 1-1 Nebra min. 9, 1-2 Vera (penal) min.28, 2-2 Robert min.32

Àrbitre: Manel Granados

Targetes: Per l’Organyà Édgar, Jaume i Robert T.GROGA. Pel Vallfogona: Gázquez, Farràs, Solanes, Brugués, Jiménez i Casals T.GROGA. González  DOBLE T.GROGA.

El Vallfogona va venir a puntuar a les Lloredes, i ho va aconseguir fent un joc efectiu i dur, en moltes ocasions, tant es així que mig equip va veure tarja groga. L’Organyà, tot i posar-se per davant en el marcador, no va poder fer un partit, ni molt menys, tan brillant com el de diumenge passat, va ser un partit dur de picar pedra i de molt esforç per poder sumar almenys un punt.

L’equip ganxo ens està acostumant a marcar al primers minuts de partit. Pilota controlada per Raya que entra xafant l’àrea i es planta davant del porter, que refusa el seu xut, i Ronaldo atent a la jugada, li va l’esfèrica als seus peus i supera a Clarisó per a fer pujar el primer gol al minut 4.

L’equip de la Noguera reacciona al cap de cinc minuts, un desplaçament des de mig camp deixa la pilota en avantatge a Nebra que encara a Ribó i el supera fent pujar l’empat al marcador.

El partit poc a poc va agafar un to bastant dur, fins que Granados comença a ensenyar targetes, a discreció, però en una jugada que entrava el visitant Gázquez, el nostre Pol al voler refusar la pilota, el fa caure dins l’àrea i el col·legiat no dubta en xiular la pena màxima, que Vera la transforma posant-se per davant en el marcador.

Quedava molt partit i, tot i que l’ Organyà no estava en la seva millor versió, en el minut 32 un desplaçament de Marcos cau a peus de Robert, controla i, des de la creueta de l’àrea gran, engalta la pilota, fent-la passar per sobre del porter, i baixant just per sota escaire de la porteria entra per la xarxa del lateral. Golàs de Robert.

La segona part va ser de més repartiment, de joc dur, sense ocasions molt clares, però amb constants parades de joc per les faltes. A un quart d’hora de acabar el partit una entrada i caiguda de Ronaldo dins l’àrea visitant, van fer enfadar als socis i simpatitzants ganxos, al veure que Granados en cap moment hi va veure penal.

Acaba el partit amb la sensació poder d’haver deixat escapar dos punts, però tal com va anar el partit, l’empat va ser un resultat just, per el que s’havia pogut veure al camp.