JORNADA 15                     17/12/2017                        16.00 h.                               Les Lloredes

Organyà: Ribó, Sala, Paulo (Albert 79’), Marcos, Santi, Fortó, Robert, Edgar (Maco 63’), Casanova, Oscar i Vicente.

Albi: Marc, Aliou, Adrià (Jonas 63’), Uri (Aziz 84’), Hichem, Gibert, Younes, Ballart, Pol, Guasch i Albert.

Arbitre: Silva-Zucar. T.G. Paulo, Vicente / Hichem, Uri, Albert.

Gols: 0-1 Younes 75’, 0-2 Younes 83’, 0-3 Edu 90’.

Desprès de l’empat a casa amb regust de victòria davant el líder Mollerussa i dels tres punts sumats a Palau d’Anglesola, afrontàvem el darrer partit de l’any davant d’un Albi vingut a menys que nomes havia sumat un sol punt a domicili en el que va de campionat i que ocupava la penúltima posició de la taula. Teníem l’obligació d’acomiadar-nos del 2017 amb una victòria davant de la nostra afició, però no vam fer mèrits per sumar cap dels tres punts en litigi.

Amb el retorn de Vicente al titular i l’absència de Pau, Casanova va avançar la seva posició, jugant de fals nou i va tenir la primera i mes clara ocasió de gol per part ganxa als sis minuts de joc. Centrada per banda esquerra de Vicente, que Robert no aprofita de primeres i la cedeix a Casanova que la remata a la creueta de la porta de Marc. Va ser un oasis dins del trist partit dels blanc-i-blaus.

Davant teníem un Albi que no tenia res a veure a l’Albi de fa dues o tres temporades, necessitat de sortir del pou, amb un equip jove, amb mancances futbolístiques i que en els primers 45 minuts va demostrar perquè ocupava la dissetena posició a la taula i perquè era el pitjor equip a domicili del campionat. Dos homes destacaven sobre la resta de l’equip, el capità Ballart al centre del camp, jugador amb criteri amb la pilota als peus i l’explosiu Younes en atac.

En la segona part, davant la manca d’arguments futbolístics dels locals, vam abusar del joc directe, sense cap referència atacant i de les individualitats, cosa que va propiciar que el porter Marc tornes a casa seva sense fer servir els guants. L’Albi va decidir donar un pas endavant i anar a pel partit. Edu ja va avisar al primer minut de la represa amb un remat que va sortir creuat, fregant el pal de Ribó. El darrer quart d’hora de partit els de les Garrigues van fer mèrits per emportar-se la victòria. Al 75’, un xut de la frontal el refusa Ribó, la pilota li cau a Edu, el seu defensor el deixa girar i li fica una pilota a Younes que remata a plaer el primer de la tarda. Passem a jugar amb defensa de tres, el que propicia una cascada d’ocasions visitants. El mateix Younes, cinc minuts mes tard te el segon, però el seu remat surt fora. Al 83’, no ens tornaria a perdonar i amb un bon cacahuet des de la frontal fa pujar el 0 a 2 i sentencia el partit. El tercer arriba en una contra en temps afegit, quan teníem tot l’equip abocat a rematar un corner, Edu es presenta tot sol davant Ribó i li aixeca amb cullereta inclosa, fent pujar el definitiu 0 a 3 a l’electrònic.

Trist partit de l’Organyà que ens torna a situar en zona de perill. Dies de descans que ens han de servir per recuperar forces i afrontar un 2018 amb optimisme, any del centenari i on estem segurs que tornarà el bon futbol a les Lloredes.