JORNADA 6                        08/10/2017                        16.00 h.                               Municipal Linyola

Linyola: Marcel, Cortes (Jaume 72’), Aitor, Mestres, Riart (Caselles 63’), Apha, Jareño, Selva (Didac 63’), Joval (Nando 63’), Berga i Barbero (Llauradó 72’).

Organyà: Ribó, Fortó, Robert, Pau, Edgar (Maco 74’), Oscar, Casanova, Jordi Sanchez, Valeri, Semino i Vicente.

Àrbitre: Mujal-Benet. T.G. Mestres, Cortes, Apha / Vicente, Fortó.

Gols: 1-0 Apha 5’, 2-0 Apha 7’, 3-0 Barbero 33’, 3-1 Pau 66’, 4-1 Apha 78’, 4-2 Pau 86’.

Tercera derrota consecutiva en un camp difícil, on aquest any no teniem l’escusa de que era un “patatal”, tot el contrari amb una molt bona gespa artificial. Sabíem de les dificultats per puntuar, encara no hem guanyat en el segle present a Linyola, i també sabíem quina era la principal amenaça del nostre rival, un Apha al qual no vam saber subjectar en cap moment , i una temporada mes ens va tallar un vestit a mida.

Vam sortir o mes ben dit, no vam sortir i als 7 minuts de joc els locals ja havien encarrilat el partit amb dos contres ben portades per l’escorredis Apha que marxava com volia dels defensors ganxos aprofitant la seva velocitat i no perdonava davant Ribo per fer pujar el 2 a 0 al marcador. A partir d’aquest moment ens tocava remar contra corrent i la velocitat de l’aigua era de vertigen. Tot i així, aprofitant el bon estat del terreny de joc vam començar a tocar i ens vam apoderar de la pilota, arribant amb perill a la porta de Marcel fins en tres ocasions, però ni el Pau, ni el Robert, ni l’Oscar van estar encertats per tornar-nos a posar dins del partit. Qui perdona ho paga, i al 33’ de nou Apha marxa per banda del seu marcador, aprofitant el joc directe que practiquen els homes de Joan Balcells, i li posa una passada de la mort a Barbero, que nomes ha d’empènyer el tres a cap abans d’arribar al descans. Partit tancat i barrat, amb 45 minuts encara per disputar.

La segona part la va aprofitar l’entrenador local per moure la banqueta i fer entrar jugadors de refresc. El Linyola es va replegar i va baixar l’ intensitat, tant la bona pressió al centre del camp com amb la serietat defensiva de la primer part. Pau va retallar distancies als 20 minuts de la segona part. Apha aconseguia el seu hat-trick particular i cinqué gol de la temporada a l’aprofitar una indecisió entre defensa i porter, fent pujar el 4 a 1. Pau marcava el seu segon gol de la tarda amb un bon xut des de la frontal i maquillava el resultat pels ganxos.

Diumenge ens visita un Vallfogona, que debuta a la categoria i que fins a la data no sap que es guanyar, sumant 5 derrotes consecutives, bona oportunitat per retrobar-nos amb la victòria i situar-nos en la zona mitja de la taula.