Darrer onze titular a les Lloredes, d’aquesta temporada.

ORGANYÀ  2 –  BALAGUER  3

ORGANYÀ: Busquets, Baró, Jordana (Álvarez 75′), Casanova, Cheikh, Luka Markovic, Ivo Markovic, Hansen, Marco Antonio, Alis i Ferreiro (Galimany 60′).

BALAGUER: Peguero, Llusà (Alcobé 53′), Grabalosa (Villalonga 53′), Darias, Contreras, Marcos, Cervelló, Sánchez, Cabrera, Galceran i Solanes.

GOLS: 1-0 Marco Antonio 13′, 1-1 Galceran 44′, 1-2 Galceran 72′, 1-3 Sánchez, 2-3 Galimany 82′.

Àrbitre: Arbós Lopez, Marcel.

Targetes: Per Organyà… (Sense targetes), Per Balaguer … Cervelló, Lesan (banqueta), Villalonga i Solanes T.GROGA.

Derrota en l’últim partit de la temporada en un matx similar al de la setmana passada a Cervera. Ens hem avançat al marcador a la primera part amb un gol de Marco Antonio i en l’ última jugada abans de la mitja part ens han empatat el partit 1-1.

A la segona part l’equip ha sortit bé, però el físic ha anant minvant, fins que als minuts 72 i 74 el Balaguer ha anotat dos gols que sentenciaven el partit.

Ens hem refet i Jaume ha marcat el 2-3 al minut 82, donant esperances de cara als últims minuts, però no ha estat possible.

Tanquem aquesta lligueta atípica i comencem a treballar de cara la propera temporada. Una lligueta que ens ha servit per a que els mes joves que mai havien jugat a segona catalana, topessin amb el nivell que ens trobarem la propera temporada i així agafar experiència.

Agrair, al fidel soci i aficionat que ens ha acompanyat en aquests partits, en una altra temporada atípica però almenys dins totes les prevencions s’ha pogut gaudir de quelcom de futbol a les Lloredes.

Ens retrobem en la propera pretemporada 2021/22.