Resultats del cap de setmana

ARTESA DE SEGRE 3 – ORGANYÀ 1

Jornada 5. 16/10/2022

Derrota davant un bon Artesa que va portar el pes del partit, esperant juntets a darrera i buscant de fer mal a la contra i així va ser. Els locals es van avançar aviat amb un xut des de fora l’àrea que tocava en un dels nostres i la pilota va anar dins, era el minut 9. Vam reaccionar ràpid, al cap de cinc minuts, Cristian aprofitava una assistència d’Iblo i posava l’1 a 1 al marcador. Quan semblava que s’arribaria així a la mitja part, els artesencs aprofitaven un error defensiu per marcar el segon. A la segona part vam disposar d’algunes ocasions per empatar, una de molt clara, però no vam estar encertats. Al 63′, quan més llençats estàvem buscant el gol, l’Artesa va fer el tercer. L’equip va continuar treballant fins el final, però aquest diumenge no vam tenir el dia.

Artesa de Segre: Cepero, Ros, Selva (Riera 71′), Ahssine (Bellés 71′), Jounou (Àlex 84′), Gilbert, Marcel, Jonatan, Dídac, Pol (Monclús 65′), Galceran (Arnau 65′).

Organyà: Pacho, Andrés (Pol 81′), Paulo (Dani 67′), Luka, Casanova, Cristian, Édgar (Perri 87′), Ivo (Jordana 81′), Àlex, Iblo, Diego (Aitor 67′).

Gols: 1-0 Selva 9′; 1-1 Cristian 14′; 2-1 Gilbert 39′; 3-1 Ahssine 63′.

Àrbitres: Pol Puiggròs, Xavier Campanera, Lucas Ezequiel Cipresso.

Targetes: Ros (56′), Jonatan (64′), Ahssine (68′), Dídac (77′) / Paulo (16′), Andrés (33′), Casanova (41′), Àlex (59′).

Resultats: Guissona 1 – La Seu d’Urgell 1; Palau d’Anglesola 3 – Cervera 1; Linyola 4 – Castellserà 1; Solsona 1 – Agramunt 0.

Classificació: 1r Guissona 11; 2n Solsona 9; 3r Artesa de Segre 9; 4t Agramunt 8: 5è La Seu d’Urgell 7; 6è Linyola 6; 7è Palau d’Anglesola 6; 8è Organyà 4; 9è Angulària 3; 10è Cervera 3; 11è Castellserà 3.

Pròxim partit: diumenge 23 d’octubre a les Lloredes davant el Guissona.

ORGANYÀ infantils 7 – AGRAMUNT B 0

Jornada 2. 15/10/2022

Els nostres infantils ja en porten dos de dos, dissabte van tenir un partit bastant plàcid davant l’Agramunt, jugant molt més bé que la jornada anterior a Andorra i que ja fan somniar a l’afició ganxa de repetir la proesa de l’aleví de la temporada passada. La veritat és que és massa aviat per llençar les campanes al vol, hem de ser prudents. El partit de seguida es va posar molt a favor nostre, al minut 17 ja guanyàvem 3-0 i així s’arribava al descans. Només començar la segona part, féiem el quart (38′, les parts són de 35 minuts), i en els últims cinc minuts de partit vam fer tres gols més que arrodonien un molt bon partit.

Organyà: Albert, Heyser, Fares, Fabio, Oriol, Jordi, Pol, Jesús, Jan, Joseph, Brayan (titulars), Aram, Ainara, Pa Sule, Josep, Ermengol, Íker.

Agramunt: Eloi, Pau, Sergi, Jan, Youssaf, Kevin Andrés, Unai, Samuel, Kevin Belison, Joel, Miquel (titulars), Martí, Yosef, Adam, Aleix, Mohamed, Dario.

Gols: 1-0 Fabio 6′; 2-0 Jordi 9; 3-0 Jan pp 17′; 4-0 Pa Sule 38′; 5-0 Fares 64′; 6-0 Pol 67′; 7-0 Brayan 69′.

Àrbitre: Adrià Pérez.

Resultats: ECF Les Garrigues C 2 – EFB Guissona C 1; AEM F 9 – Balàfia C 1; Balaguer D 2 – EF Pobla de Segur 1; EF Rialp 6 – FIF Lleida B 0; Atlètic Segre F 4 – ENFAF Andorra B 2; Pla d’Urgell C 3 – EF Pont Ribagorça C 3; Gardeny B 1 – EF Bellpuig 5.

Classificació: 1r Atlètic Segre 6; 2n Organyà 6; 3r AEM 6; 4t EF Rialp 4; 5è EF Pont Ribagorça 4; 6è EF Bellpuig 4; 7è Pla d’Urgell 4; 8è Agramunt 3; 9è ECF Les Garrigues 3; 10è Balaguer 3; 11è EFB Guissona 1; 12è Gardeny 1; 13è EF Pobla de Segur 0; 14è ENFAF Andorra 0; 15è FIF Lleida 0; 16è Balàfia 0.

Pròxim partit: dissabte 22 d’octubre a Guissona.