Últims partits

Primer de tot demanar disculpes pel retard en la publicació de les cròniques degut a una avaria a la pàgina web. Som-hi doncs.

ORGANYÀ 1 – ANGULÀRIA 1

Jugat el diumenge de la Fira, partit molt igualat amb anades i tornades per part dels dos equips. L’Angulària va sortir amb les idees més clares, buscant pilotes a l’espai i amb algunes oportunitats. Poc a poc els nostres van anar arribant molt tímidament. A la mitja part 0 a 0. A la segona vam sortir millor, els dos equips van assumir més riscos i al minut 73 Àlex va forçar un penal quan es plantava sol davant el porter. Robert va marcar el penal i en els següents minuts vam disposar d’una ocasió claríssima però un defensa visitant va treure la pilota de sota els pals en una jugada on es va reclamar mans. A cinc minuts del final Joel Benet va marcar de falta directa. L’equip va competir molt bé tot i les nombroses baixes. Bon debut com a titular del ganxo de 17 anys Dani. Acabada la primera volta estem en última posició.

Van jugar: Bryan, Aleix (Pol Escales 89′), Marcos, Jordana, Robert, Marco Antonio (Vidal 61′), Casanova, Àlex, Enric, Izai i Dani.

Pròxim partit: aquest cap de setmana que ve comença la segona volta i tenim jornada de descans, per tant el pròxim partit serà el 19 de desembre a Palau d’Anglesola.

Classificació: 1r Balaguer 25, 2n Artesa de Segre 25, 3r La Seu d’Urgell 18, 4t Castellserà 18, 5è Angulària 13, 6è Cervera 13, 7è Palau d’Anglesola 11, 8è Guissona 10, 9è Linyola 9, 10è Bellpuig 8, 11è Organyà 7.

I per últim desitjar molta sort al Cheikh que ha deixat el club per fitxar pel Guissona. Moltes gràcies per tot.

BALÀFIA B 3 – ORGANYÀ infaltil 2

Jugat el 27 de novembre. Si l’anterior jornada vam tenir una mica de sort, en aquest partit no tanta i el més just hauria estat un empat. Pol va avançar els locals al minut 9, però Pa Sule va culminar un bona jugada per la dreta rematant una centrada de Guillem al 20′. A l’últim minut de la primera part Pol va fer el 2 a 1 pels lleidatans. Només començar el segon temps Canelles va fer el tercer. A partir de llavors l’Organyà es va bolcar a l’atac, presionant i dominant molt. En els últims cinc minuts Guillem va fer el 3 a 2 amb un fort xut de volea i a més dos xuts al pal i un altre xut de Guillem fregant el pal. Partit marcat pel vent.

Van jugar: Albert, Pa Sule, David, Heyser, Guillem, Jerson, Fares, Yared, Jan, Josep, Joseph, Kalijatu i Gustavo.

ORGANYÀ infantil 9 – PONTS 2

Jugat el 5 de desembre corresponent a la jornada 1. Partit dominat de cap a cap pels ganxos davant el cuer. Als 20 minuts ja guanyàvem 3 a 0 amb hat-trick de Guillem, que últimament ha deixat la porteria per fer de jugador de camp. Però els pontsicans van reaccionar i a la mitja part anàvem 3 a 2 (Adam i Mohammed). La segona part els locals van ser molt superiors i van anar caient els gols, Pa Sule (43′ i 53′), Fabio (62′, 65′ de penal i 69′) i Yared (68′). Segona victòria dels nostres infantils que poc a poc van superant el mal començament de campionat.

Van jugar: Albert, Pa Sule, Ermengol, Oriol, Jesús, Fares, Jan, Yared, Joseph, Guillem, Jerson, Josep i Fabio.

Pròxim partit: Dissabte 11 de desembre a les 12 h a Golmés davant el CE Pla d’Urgell B.

Classificació: 1r Escola de Futbol Mascançà 24, 2n Escola de Futbol Tremp 22, 3r Escola Comarcal de Futbol les Garrigues 19, 4t Escola de Futbol Orgèl·lia, 5è Escola la Noguera 17, 6è Pla d’Urgell 15, 7è AEM 11, 8è Balàfia 8, 9è Organyà 6, 10è Alcoletge 6, 11è Artesa de Segre 2012 4. 12è Balaguer 3, 13è Oliana 3, 14è Ponts 0.

ESCOLA PINYANA C 2 – ORGANYÀ aleví 11

Partit jugat el dia 27 de novembre a Almenar. Els petits continuen amb ple de victòries i disparats cap al títol de lliga. El primer quart va ser igualat amb un solitari gol de Jordi a dos minuts del final. El segon quart va ser espectacular amb vuit gols més de Pol (16′ i 27′), Mamadou (18′), Oriol (20′, 22′, 24′), Brayan (26′) i Àxel en pròpia porteria (29′). Mitja part 0 a 9. Isaac va fer el 0 a 10 (37′), Mamadou el 0 a 11 (48′) i cap al final els locals van fer els seus dos gols Ivan (51′) i Àxel (54′).

Van jugar: Suleyman, Isaac, Jordi, Marc, Pol, Ermengol, Oriol, Mamadou, Ainara i Brayan.

Pròxim partit: Dissabte 11 de desembre a les 11:30 h a les Lloredes davant el Balàfia E.

Classificació: 1r Organyà 18, 2n Artesa de Segre 2012 16, 3r Escola Futbol Pobla de Segur i Comarca 15, 4t Ponts 13, 5è AEM 12, 6è Escola de Futbol Rialp 9, 7è Gardeny 9, 8è Balàfia 7, 9è Escola de Futbol Pinyana 6, 10è Escola la Noguera 3, 11è Escola de Futbol Pont Ribagorça 3, 12è Balaguer 1.