VICTÒRIA, DE LES QUE FAN AFICIÓ!

ORGANYÀ  4  –  BELLPUIG  0

ORGANYÀ: Busquets, Baró, Escales, Casanova, Robert, Cheikh, Galimany, Luka Markovic (Mendoza 82’), Acosta, Ivo Markovic (Marco 70’) i Sala.

BELLPUIG: Farré, Vilalta( Graus 73’), Llobera (Sala 65’), Lefter, Camara (Lekfif 73’), Casals, Huguet, Montoro(Moya 65’), Canela( Alba 82’), Bustamante i Ruiz.

GOLS: 1-0 Robert min.57, 2-0 Cheikh min.81, 3-0 Cheikh min.84, 4-0 Galimany min.89.

Àrbitre: Gutiérrez Galera, Samuel.

Targetes: Per Organyà … Busquets i Acosta T.GROGA. Per Bellpuig… Lefter, Camara i Canela T.GROGA. Casals T.VERMELLA.

Un vestidor, unit es la clau per estar on estem!

Segurament podem dir que el Bellpuig ha estat el millor visitant, en el que portem de temporada on s’ha presentat a les Lloredes amb els mateixos punts que nosaltres i plantant cara a un bon Organyà, que en la primera part, ha acabat en taules i no ha pogut fer pujar cap gol al marcador.

La segona part el Bellpuig ha perdut tota iniciativa quan després del minut 54, es quedaren en deu jugadors i l’Organyà a aprofitat pocs minuts després, per posar-se per davant i decantar la balança per l’equip ganxo. En els darrers 8 minuts de partit l’equip local ha marcat tres gols més,  sentenciant el partit, davant d’un rival, que ha mostrat ser un dels equips que podria promocionar o emportar-se fins i tot el campionat. (Crònica: Pere Roy)