Últims partits

ORGANYÀ 0 – LA SEU 1

9-1-2022. Jornada 14

Ple de gom a gom a les Lloredes per veure el derbi alturgellenc. Abans de començar va tenir lloc un emotiu homenatge i minut de silenci pel malaguanyat Chicho per part de tots els seus exequips, Edfor, Oliana, La Seu i Organyà.

Per primera vegada en molts anys, els favorits del “clàssic” eren els de la Seu, però el partit va ser molt igualat i la primera gran ocasió la vam tenir nosaltres, Arturo aprofitant un error defensiu, va superar el porter amb un bon xut, però la pilota va tocar al pal. En la jugada següent Aleix del Águila va marcar el gol de la Seu, era el minut 17. El partit va continuar igualat i tens. A la segona part vam tenir un parell de bones ocasions, sobretot una de l’Àlex que va aturar molt bé el porter visitant. A un quart pel final, Pol Escales va ser expulsat i l’equip va perdre pistonada i vam haver de prendre molts riscos, mentre els de la Seu jugaven còmodament i ens agafaven a la contra.

Destacar el bon debut del porter Francisco Javier Cano.

Han jugat: Cano, Paulo, Marcos, Pol Escales, Jordana (Jaume 50′), Arturo, Marco Antonio, Luka, Casanova, Àlex i Enric.

Classificació: 1r Artesa de Segre 32, 2n Balaguer 28, 3r Castellserà 24, 4t La Seu 22, 5è Linyola 18, 6è Angulària 17, 7è Palau d’Anglesola 14, 8è Guissona 13, 9è Cervera 13, 10è Bellpuig 9, 11è Organyà 7.

Pròxim partit: diumenge 16 de gener a Guissona.

ORGANYÀ infantil 5 – ARTESA DE SEGRE 2012 0

29-12-2021. Jornada 7

Partit que teníem ajornat per temes de Covid i que els nostres van resoldre molt bé, encara que el primer gol va tardar una mica, just abans del descans. La segona part va ser totalment nostra i van caure quatre gols més. Van marcar: 1-0 Guillem 32′; 2-0 “Gimi” 36′; 3-0 Guillem 36′; 4-0 Antonio David 44′; 5-0 Antonio David 69′.

Van jugar: Albert, Antonio David, “Gimi”, Heyser, Fares, Kalijatu, Jan, Josep, Joseph, Guillem, Brayan, Pa Sule, Jesús i Fabio.

OLIANA 8 – ORGANYÀ infantil 4

8-1-2022. Jornada 11

L’Oliana ens va fer 8 gols, els mateixos que portaven en tota la temporada, el que reflexa el mal partit nostre. Això que la cosa va començar bé, al minut 23 guanyàvem 2 a 3 amb tres gols de Guillem, que tant et fa de porter com de davanter, fent-ho espectacularment bé en ambdós casos. Però a partir de llavors l’Oliana va ser molt superior. La mitja part va acabar 4 a 3. En la segona els locals van fer quatre gols més, mentre que nosaltres només un, el que va fer Antonio David.

Van jugar: Albert, Antonio David, Heyser, Jerson, Fares, Kalijatu, Jan, Josep, Joseph, Fabio, Guillem, Pa Sule i Gustavo.

Classificació: 1r EF Tremp 31, 2n EF Mascançà 25, 3r Escola La Noguera 23, 4t Escola Comarcal les Garrigues 22, 5è Pla d’Urgell 22, 6è EF Orgèl·lia 22, 7è AEM 17, 8è Organyà 12, 9è Alcoletge 12, 10è Oliana 10, 11è Balàfia 9, 12è Artesa de Segre 2012 4, 13è Balaguer 3, 14è Ponts 0.

Pròxim partit: dissabte 12 a casa davant AEM.

ORGANYÀ alevins 8 – BALÀFIA 3

8-1-2022. Jornada 9

Mentrestant els alevins continuen guanyant-ho tot. Dissabte van jugar un partit que tenien ajornat i van tornar a golejar amb autoritat. Pol va marcar cinc gols (2′, 5′, 6′, 34′ i 37′), Oriol dos (6′ i 23′) i Brayan un (50′).

Van jugar:  Suleyman, Isaac, Joel, Jordi, Pol, Oriol, Brayan, Mamadou, Ainara i Ermengol.

ORGANYÀ alevins 7 – ARTES DE SEGRE 2012 0

9-1-2022. Jornada 11

L’endemà vam tornar a jugar, davant el tercer classificat, però l’equip és tan superior que és pot dir alt i fort, sense voler ser prepotent, que no tenim rival. Els golejadors van ser: Pol (11′), Jordi (15′ i 54′), Oriol (36′ i 44′), Brayan (50′) i Ermengol (59′).

Van jugar: Suleyman, Ainara, Jordi, Marc, Pol, Ermengol, Brayan, Joel i Oriol.

Classificació: 1r Organyà 27. 2n Ponts 19, 3r AEM 18, 4t Artes de Segre 2012 17, 5è Gardeny 16, 6è EF Pobla de Segur 15, 7è EF Rialp 12, 8è Balàfia 10, 9è Escola la Noguera 6, 10è EF Pinyana 6, 11è EF Pont Ribagorça 3, 12è Balaguer 1

Pròxim partit: Diumenge 16 al Pont de Suert.