TEMPORADA 2019/2020 FINALITZADA

No hi haurà més partits, fins la temporada vinent.

Segons Joan Soteras president de la Federació Catalana de Futbol, en declaracions al programa “El Club de la Mitja nit” de Catalunya Radio d’ ahir 21 abril, ha admès que dona per acabada la lliga de la temporada 2019/20, per el que fa al futbol amateur des de Primera Catalana, cap avall i també el futbol base, ja que no hi ha cap possibilitat de poder reprendre la competició.

La posició que es troba el nostre club com a líder del Grup 14 de la Tercera Catalana, ens podria donar l’ accès directe a segona catalana. El mateix passaria amb el nostre equip d’alevins que actualment també son líders de la segona divisió provincial.

Això però no ho sabrem fins que la Federació hagi consultat a tots els clubs, i aquests hagin donat el seu parer. A les hores la Federació decidirà en els propers dies, que es farà tant en el ascens com el descens de categoria.

El que es segur en aquest moments es que no tornarem a veure, partits de futbol a les lloredes fins la temporada vinent. (nota informativa: Pere Roy).