RETICENTS A COMPETIR!!!

El temps s’esgota, i la temporada 2020/21 no ha existit.

La majoria de clubs lleidatans enquadrats al futbol territorial de Segona, Tercera i Quarta Catalana, son reticents a tornar a competir sense garanties sanitàries i econòmiques, seguint l’exemple dels equips de Primera Catalana, després que la Federació fixi el 7 de març com a data per reinici d’aquestes categories.

La Federació Catalana ha enviat una carta als clubs de les últimes tres categories del futbol amateur preguntant-los la seva opinió per la represa de les seves lligues el 7 de març. I els demana, a més una resposta abans de dilluns que ve, (15 de febrer). La FCF els ha enviat el calendari de dates previstes per el desenvolupament de les competicions i els recorda que se seguirà el pla de competició que va establir l’organisme federatiu a finals de l’any passat.

La veritat es que el temps s’esgota i la Federació insisteix en una lliga, impossible de fer com havíem gaudit fins ara, però aquest no es el pitjor problema. Hi ha una pandèmia que encara no la podem donar per resolta, hi la salut dels jugadors i de tota la comitiva que comporta ha de ser i es el més important. Deixant sense esmentar tot un assumpte econòmic que els Clubs no poden assumir sense públic i amb uns diners d’unes fitxes que han avançat per una lliga que no ha existit.