Resultats del cap de setmana

BALAGUER 2 – ORGANYÀ 1

Jornada 18. 06/02/2022.

Derrota al camp del nou líder de la categoria. El Balaguer va sortir dominant de manera clara mentre nosaltres esperàvem a darrera  buscant el contraatac. Al minut 13, després d’un error defensiu, s’avançaven els locals mitjançant Marc Sànchez i al 21′ Edu Raya feia el segon a la sortida d’un córner. El partit semblava sentenciat, però vam aguantar bé fins la mitja part.

A la segona part el plantejament va canviar i els nostres van sortir amb la idea d’incomodar els balaguerins. En un partit més obert, Jaume feia el 2 a 1 al minut 70′. L’equip va arribar al tram final molt just de forces i tirant d’orgull vam tenir una ocasió molt clara a cinc minuts del final. Al minut 89′ Pau Solanes del Balaguer va ser expulsat per dos grogues.

Han jugat: Pacho Cano, Paulo, Marcos, Jordana, Arturo (Guerrero 81′), Pol Escales, Jaume, Casanova, Àlex, Nourddin i Vidal (Dani 80′).

Classificació: 1r Balaguer 41, 2n Artesa de Segre 40, 3r La Seu d’Urgell 31, 4t Castellserà 25, 5è Linyola 22, 6è Guissona 22, 7è Palau d’Anglesola 20, 8è Angulària 18, 9è Cervera 16, 10è Bellpuig 10, 11è Organyà 8.

Pròxim partit: Diumenge 13 de febrer a casa davant el Bellpuig. En cas de guanyar els superaríem a la classificació,

ORGANYÀ infantils 1 – E.F. ORGÈL·LIA B 4

Jornada 15. 05/02/2022.

Els nostres infantils tenien derbi davant l’Edfor de la Seu. La primera part va ser molt disputada i la nostra canalla va jugar molt bé. Tot i així els de la Seu es van avançar amb dos gols, Xavi Martínez (3′) i Edward (26′). Poc abans del descans Antonio David escurçava diferències, era el minut 29. En la segona part l’Edfor va ser superior i ens van fer dos gols més, Carlos González (45′) i Unai (52′).

Han jugat: Albert, Antonio David, Jesús, Heyser, Fares, Kalijatu, Yared, Jan, Joseph, Fabio, Guillem, Josep i Gustavo.

Classificació: 1r EF Tremp 38, 2n EF Mascançà 32, 3r EF Orgèli·lia 32, 4t Escola la Noguera 30, 5è AEM 29, 6è ECF Les Garrigues 28, 7è Pla d’Urgell 25, 8è Balàfia 16, 9è Oliana 16, 10è Alcoletge 15, 11è Organyà 12, 12è Balaguer 7, 13è Artesa de Segre 2012 7, 14è Ponts 3.

Pròxim partit: Diumenge 13 de febrer a la Fondarella davant EF Mascançà.

ORGANYÀ alevins 3 – PONTS 5

Jornada 13. 05/02/2022

Els nostres petits van patir la primera derrota de la temporada. El partit va començar prou bé, Joel feia el primer al minut 4 i Jordi el segon al 9′, poc abans del descans Pau Farré feia el 2-1 però a la jugada següent Pol feia el tercer. Tot indicava que els nostres s’emportarien els tres punts una vegada més, però el Ponts va jugar molt bé la resta del partit i amb gols d’Adrià (27′ i 59′) i Nil (31′ i 42′) van donar el tomb al marcador.

Han jugat: Suleyman, Joel, Jordi, Pol, Ermengol, Oriol, Brayan, Ainara i Marc.

AEM H 4 – ORGANYÀ Alevins 2

Jornada 15. 06/02/2022

L’endemà els nostres alevins tornaven a tenir partit, davant les nenes de l’AEM i vam patir la segona derrota seguida, el que segur ens farà tocar de peus a terra i donarà més emoció a la lliga. Com de costum vam començar guanyant, Oriol feia el primer al 17′, al 21′ ens empataven (Clàudia) i al 23′ Brayan feia el segon nostre. Les lleidatanes van reaccionar i amb dos gols de Blanca (35′ i 41′) i un altre gol de Clàudia (46′) van donar la volta al marcador. Partidàs de l’AEM que compta amb dos jugadores de la selecció catalana i que si guanyés el partit que té pendent ens atraparia a punts.

Han jugat: Suleyman, Marc, Oriol, Jordi, Pol, Ainara, Brayan, Isaac i Joel.

Classificació: 1r Organyà 30, 2n Ponts 28, 3r AEM 27, 4t EF Pobla de Segur 24, 5è Artesa de Segre 2012 23, 6è Gardeny 20, 7è EF Rialp 19, 8è Escola la Noguera 12, 9è Balàfia 10, 10è EF Pinyana 9, 11è EF Pont Ribagorça 9, 12è Balaguer 1.

Pròxim partit: dissabre 12 de febrer a casa davant EF Rialp i diumenge 13, també a casa davant el Balaguer.