Resultats del cap de setmana

ANGULÀRIA 1 – ORGANYÀ 0

Jornada 22. 13/03/2022

Últim partit de la fase regular. Visitàvem Anglesola amb la intenció de sumar tres punts i cosolidar la novena posició, però aquesta derrota i la victòria del Cervera han fet que acabem penúltims. La primera part ha estat molt igualada, fins i tot Casanova ha fallat un penal abans del descans i hem disposat d’algunes ocasions que no hem sabut materialitzar. La segona part ha seguit igual, sense un gran dominador fins que al minut 74 els locals s’han avançat al marcador mitjançant Mohamed Sylla. L’equip ha seguit treballant i ha disposat d’algunes arribades però el gol no ha acabat d’arribar. Ara toca pensar en el playoff que comença d’aquí quinze dies, ens jugarem les garrofes davant el Guissona, el Balàfia i l’Andorra B.

Gols: 1-0 Sylla 74′.

Han jugat: Pacho, Aleix, Paulo, Pol Escales, Robert, Marco Antonio, Jaume (Nourddin 78′), Casanova, Cristian, Dani (Guerrero 73′) i Vidal (Acosta 64′).

Classificació final: Lluitaran per pujar: 1r Balaguer 51, 2n Artesa de Segre 49, 3r La Seu d’Urgell 35. Lluitaran per no baixar: 4t Castellserà 33, 5è Guissona 29, 6è Angulària 24, 7è Linyola 22, 8è Palau d’Anglesola 21, 9è Cervera 20, 10è Organyà 17, 11è Bellpuig 10.

Pròxim partit: el cap de setmana del 26 i 27 de març, encara no sabem contra qui.

ORGANYÀ infantils 1 – BALAGUER 4

Jornada 19. 13/03/2022

En un matí fred i plujós, els nostres infantils, tot i perdre, han fet un bon partit i durant molts minuts han dominat als balaguerins, però de cara a porteria no han estat gaire encertats.

Gols: 0-1 Iker 15′; 0-2 Ibai 33′; 0-3 Noa 41′; 1-3 Antonio David 55′; 1-4 Yassin 65′.

Han jugat: Albert, Pol, Oriol, Jesús, Heyser, Jerson, Fares, Jan, Ermengol, “Gimi”, Fabio, Antonio David i Gustavo.

Classificació: 1r EF Tremp 53, 2n Escola la Noguera 42, 3r ECF Les Garrigues 41, 4t EF Mascançà 38, 5è EF Orgèl·lia 38, 6è AEM 36, 7è Pla d’Urgell 32, 8è Oliana 22, 9è Balaguer 19, 10è Balàfia 19, 11è Alcoletge 16, 12è Organyà 13, 13è Artesa de Segre 2012 7, 14è Ponts 6.

Pròxim partit: diumenge 20 de març a Artesa de Segre.

ESCOLA LA NOGUERA 4 – ORGANYÀ alevins 7

Els nostres alevins van patir més de l’esperat i van jugar, segurament, un dels partits més fluixos de la temporada. Els ganxos es van avançar 0 a 2 però els noguerencs van donar el tomb al marcador, al minut 23 guanyaven 3 a 2. Després vindrien quatre gols nostres i un d’ells que ens donaven una victòria important ja que les noies de l’AEM han guanyat el seu difícil partit davant la Pobla de Segur i seguim empatats a punts.

Gols: 0-1 Pol 5′; 0-2 Oriol 13′; 1-2 Pol 14′; 2-2 Martí 20′; 3-2 Jordi 23′; 3-3 Brayan 28′; 3-4 Brayan 29′; 3-5 Oriol 32′; 4-5 Albert 38′; 4-6 Pol 50′; 4-7 Jordi 58′.

Han jugat: Suleyman, Isaac, Jordi, Marc, Pol, Ermengol, Oriol, Mamadou, Joel i Brayan.

Classificació: 1r Organyà 42, 2n AEM 42, 3r Ponts 37, 4t EF Pobla de Segur 36, 5è Artesa de Segre 2012 24, 6è EF Rialp 22, 7è Gardeny 21, 8è Balàfia 16, 9è Escola la Noguera 15, 10è EF Pont Ribagorça 13, 11è EF Pinyana 12, 12è Balaguer 4.

Pròxim partit: el cap de setmana que ve descansem i no tornem fins el 27 de març a casa davant EF Pinyana.