Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 2 – LINYOLA 7

Jornada 20. 26-02-2023

Derrota molt contundent, una bona “panadera” com dèiem abans, massa gols pel vist sobre el terreny de joc. El Linyola es va avançar de seguida, era el minut 3 quan Àngel Graells rematava un córner. Tocava remar costa amunt davant un dels millors equips de la lliga i al minut 17 Aitor Tàpies ens feia el segon en un fort xut des de fora l’àrea. A partir d’aquí l’Organyà va començar a jugar força bé i fruit d’això, poc abans del descans, el Robert en una bona jugada marcava el primer gol nostre que ens feia somniar amb almenys l’empat. La segona part va començar amb la mateixa tònica, joc igualat amb arribades per part dels dos equips. Però al 73′ Miquel Sirera xutava una falta des de la rodona del mig del camp, la pilota agafava velocitat gràcies al fort vent i entrava com una canonada a la porteria. Al cap de cinc minuts el Xavier Barbero feia el quart amb una vaselina que va passar per sobre el nostre porter. Els últims cins minuts de partit van ser de bojos. El Cristian feia el segon nostre amb un gran gol des de fora l’àrea, Pol Claria feia el mateix pel Linyola ajudat pel fort vent, Albert Calsina feia el sisè en un córner no gaire ben defensat, Xavier Barbero feia el setè i gràcies a Déu, acte seguit, l’àrbitre xiulava el final del partit. Amb aquesta derrota i la victòria del Castellserà baixem un lloc a la classificació i ens compliquem la vida de cara al playoff. Diumenge que ve seria de vital importància guanyar al Castellserà per tornar-los a passar davant.

Organyà: Bryan, Maxi (Dani 78′), Paulo, Luka, Casanova, Robert (Youssef 83′), Àlex (Jordana 83′), Cristian, Aitor (Édgar 61′), Ivo, Iblo.

Linyola: Adrián, Àngel (Gerard 83′), Aitor (Bilal 78′), Pau, Joaquim, Alpha (Albert 46′), Miquel (Dídac Muñoz 83′), Xavier, Víctor (Pol 61′), Dídac Porredon, Jordi.

Gols: 0-1 Àngel 3; 0-2 Aitor 17′; 1-2 Robert 42′; 1-3 Miquel 73′; 1-4 Xavier 78′; 2-4 Cristian 86′; 2-5 Pol 87′; 2-6 Albert 88′; 2-7 Xavier 89′.

Àrbitre: Akram Sabri, Andreu Rivas, Guerau Sans.

Targetes: Àlex (78′) / Alpha (31′), Aitor (35′), Dídac Porredon (44′), Joaquim (87′).

Resultats: La Seu – Castellserà 2-3; Artesa de Segre – Solsona 3-2; Angulària – Palau d’Anglesola 2-2; Agramunt – Cervera 1-1.

Classificació: 1r Artesa de Segre 41; 2n Linyola 38; 3r Guissona 37; 4t Solsona 29; 5è Agramunt 26; 6è Cervera 22; 7è La Seu d’Urgell 22; 8è Palau d’Anglesola 21; 9è Castellserà 17; 10è Organyà 17; 11è Angulària 8.

Pròxim partit: diumenge 5 de març a Castellserà.

AGRAMUNT B 0 – ORGANYÀ infantils 5

Jornada 17. 25-02-2023.

Els infantils continuen com un llampec i dissabte van tornar a fer un gran partit a Agramunt. Cinc gols com cinc sols fan que continuïn amb les possibilitats intactes per guanyar la lliga. El Rialp també va guanyar i amb aquests tres punts més els del partit ajornat de dissabte passat continua líder amb dos punts més que nosaltres.

Agramunt: Eloi, Pau, Joel, Adam, David, Unai, Marc, Samuel, Mohamed, Kevin Belison, Miquel (titulars), Yosef, Jan, Youssaf, Souhayl, Kevin Soto, Aleix, Dario.

Organyà: Albert, Heyser, Fares, Fabio, Oriol, Pol, Ermengol, Jan, Joseph, Iker, Gustavo (titulars), Ainara, Jesús, Josep.

Gols: 0-1 Fabio 13′; 0-2 Pol 14′; 0-3 Pol 16′; 0-4 Joseph 25′; 0-5 Joseph 38′.

Àrbitre: Akram Sabri.

Targetes: Joseph (17′), Heyser (45′).

Resultats: Balàfia – AEM 0-2; FIF Lleida – Rialp 1-2; Enfaf – At. Segre 1-2; Pobla de Segur – Balaguer 4-2; Bellpuig – Gardeny 5-0; Pont Ribagorça – Pla d’Urgell 4-2; Guissona – Garrigues 3-0.

Classificació: 1r Rialp 47; 2n Organyà 45; 3r At. Segre 40; 4t Bellpuig 35; 5è Pla d’Urgell 34; 6è Pont Ribagorça 33; 7è AEM 21; 8è Agramunt 21; 9è FIF Lleida 19; 10è Pobla de Segur 17; 11è Enfaf 16; 12è Balaguer 16; 13è Gardeny 15; 14è Balàfia 11; 15è Guissona 9; 16è Garrigues 7.

Pròxim partit: dissabte 4 de març a les Lloredes davant el Guissona.