Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 0 – SOLSONA 1

Jornada 18. 05/02/2023.

Partit molt igualat, amb uns primers minuts de tampteig i poques ocasions, fins que al minut 24 el Solsona aprofitava una jugada que l’àrbitre hauria d’haver aturat ja que el nostre central estava estirat a terra per un cop al cap i trencant el fora de joc. També a la primera part el Casanova llençava un córner que anava directament al pal i en l’última jugada el Solsona feia un xut al travesser. La segona va ser de domini local, sobretot a partir del minut 60 quan va entrar el Robert, que havia arribat a la mitja part procedent d’un viatge amb l’autocar. L’Organyà arribava continuament a l’àrea visitant però sense fer ocasions molt clares. Va ser una llàstima no treure almenys un punt. Aquest any qualsevol punt és important ja que pel playoff contaran els punts i els gols fets durant la primera fase. Una altra nota negativa va ser l’expulsió per vermella directa a l’Àlex a 10 minuts del final. La veritat és que l’àrbitre va actuar amb un criteri força estrany (pels dos equips).

Organyà: Bryan, Maxi (Paulo 73′), Jordana, Casanova, Iblo (Robert 60′), Cristian, Aitor (Luka 60′), Édgar, Ivo, Àlex, Dani (Youssef 86′).

Guissona: Xabier, Ignasi, Adrià, Sergi, Roger, Guiu, Joel (Hug 7′), Modestas (Jordi 75′), Aniol (Ioan Andrei 46′), Dídac, Àlex (Aitor 89′).

Gol: 0-1 Guiu 24′.

Àrbitres: Pol Puiggròs, Jalal Bejja, Pol Francesc Da Silva.

Targetes: Maxi (23′), Casanova (42′), Édgar (43′), Àlex (79′ groga i vermella) / Aniol (27′), Adrià (47′), Roger (53′), Guiu (81′).

Resultats: La Seu – Palau d’Anglesola 1-2; Cervera – Castellserà 0-2; Angulària – Guissona 0-5; Agramunt – Linyola (suspès començada la segona part amb 1 a 1).

Classificació: 1r Artesa de Segre 37; 2n Guissona 36; 3r Linyola 34; 4t Solsona 26; 5è Agramunt 22; 6è La Seu d’Urgell 21; 7è Cervera 21; 8è Palau d’Anglesola 20; 9è Castellserà 14; 10è Organyà 14; 11è Angulària 7.

Pròxim partit: diumenge 12 de febrer a Palau d’Anglesola.

BALÀFIA 1 – ORGANYÀ infantils 3

Jornada 15. 05/02/2023.

Bon partit dels infantils que hi van anar amb més ganes que mai, tocant-la i combinant, però a l’hora de definir, totes les pilotes fora menys una que va anar al travesser. Els locals, al darrere i pilotades cap amunt, així en un contraatac ens van marcar el primer. Després tot va continuar igual i sort que vam poder empatar abans del descans amb un gol de Joseph. La segona part va ser un atac-i-gol constant, el Balàfia, tancat a darrere, jugava amb un 5-4-1 i amb prou feines va fer un tímid intent de contraatac, en canvi nosaltres anar fallant una ocasió darrere l’altra, la parava el porter o anava a fora, anava a fora o la parava el porter. Fins que, gràcies a Déu, va arribar el segon, l’Ermengol la passava al mig de l’àrea on estava el Fabio que marcava de cap. I el tercer, també obra del Fabio de falta. Amb aquesta victòria i l’ajornament del partit del Rialp, fa que ens posem líders amb un partit més que els pallaressos.

Balàfia C: Abderrahmane, Chakib, Giovanni, Demba, Abdelrauf, N’Diaye, Rayan, Nizar, Imad, Rayane, Adam (titulars), Ziyad, Ahmed, Velizar, Oussama.

Organyà: Josep, Heyser, Fares, Pa Sule, Fabio, Oriol, Pol, Jesús, Ermengol, Joseph, Iker (titulars), Albert, Aram, Gustavo, Brayan.

Gols: 1-0 N’Diaye (14′); 1-1 Joseph (29′), 1-2 Fabio (58′); 1-3 Fabio (61′).

Àrbitre: Blai Gené.

Targetes: Adam (27′), Rayane (56′) / Joseph (32′).

Resultats: Gardeny – Agramunt 3-2; Garrigues – Enfaf 3-3; Balaguer – FIF Lleida 5-5; Pla d’Urgell – Bellpuig 3-3; Pont Ribagorça – Pobla de Segur 1-2; Atlètic Segre – AEM 3-0; Rialp – Guissona (ajornat).

Classificació: 1r Organyà 39; 2n Rialp 38; 3r Pla d’Urgell 34; 4t Atlètic Segre 34; 5è Bellpuig 29; 6è Pont Ribagorça 27; 7è FIF Lleida 19; 8è Agramunt 18; 9è AEM 17; 10è Enfaf 16; 11è Balaguer 16; 12è Pobla de Segur 13; 13è Gardeny 12; 14è Balàfia 11; 15è Garrigues 7; 16è Guissona 6.

Pròxim partit: dissabte 11 de febrer a casa davant l’Enfaf d’Andorra.