Resultats del cap de setmana

GUISSONA 4 – ORGANYÀ 1

29/01/2023. Jornada 17.

Derrota merescuda en un camp molt complicat. Ens presentàvem a Guissona amb l’onze inicial més dos a la banqueta (un dels quals encara no al 100%). Els primers minuts van ser igualats però no va tardar el Guissona en avançar-se a la sortida d’un córner gràcies al Jaume Majoral (minut 7). Al minut 19 l’àrbitre assenyalava un penal tan clar sobre l’Aitor que ni els ultres del Guissona van protestar. Gol de Casanova. Aquests van ser els millors minuts nostres però al 34′ un altre cop a la sortida d’un córner Juan Mikel ens feia el segon i així arribàvem a la mitja part. A la segona poc vam poder fer i una vegada més a pilota parada Jaume Majoral ens feia el tercer, a partir d’aquí vam baixar els braços i amb les forces justes vam anar fent per acabar el partit amb dignitat, tot i així encara vam encaixar el quart, obra d’Adrià Vallés quan feia dos minuts que havia entrat.

Guissona: Roger, Marc, Lluc, Joel Ollé, Juan Mikel, Iulian (Adrià 82′), Ramon (Jaume Parra 66′), Kevin, Jordi (Quim 66′), Jaume Majoral (Houssam 74′), Eloi (Joel Donaire 66′).

Organyà: Pacho, Maxi, Paulo (Youssef 74′), Jordana, Casanova, Cristian, Aitor, Édgar, Ivo, Iblo, Dani.

Gols: 1-0 Jaume Majoral 7′; 1-1 Casanova 19′ de penal; 2-1 Juan Mikel 34′; 3-1 Jaume Majoral 53′; 4-1 Adrià 88′.

fotos “robades” al Guissona.

Àrbitres: Daniel Gallardo, Andrei Cristian Sora, Biel Ribes.

Targetes: Eloi (53′), Houssam (85′) / Paulo (59′), Dani (83′), Iblo (86′).

Resultats: Linyola – Cervera 3-2; Solsona – La Seu 1-1; Artesa de Segre – Angulària 5-2; Palau d’Anglesola – Agramunt suspès (a la mitja part per agressió d’un jugador de l’Agramunt a l’àrbitre).

Classificació: 1r Artesa de Segre 37; 2n Linyola 34; 3r Guissona 33; 4t Solsona 23; 5è Agramunt 22; 6è La Seu d’Urgell 21; 7è Cervera 21; 8è Palau d’Anglesola 17; 9è Organyà 14; 10è Castellserà 11; 11è Angulària 7.

Pròxim partit: diumenge 5 de febrer a casa davant el Solsona.

AEM 1 – ORGANYÀ infantils 2

28/01/2023. Jornada 14.

Els infantils van acabar demanant l’hora en un partit que haurien pogut sentenciar abans si haguessin aprofitat les clares oportunitats de què van gaudir al llarg del partit. El gol matiner de Pol (2′) va fer que els ganxos es relaxessin i no juguessin amb la intensitat amb què ho feia l’AEM, un equip femení que té un bon joc d’equip. El 0 a 2 va arribar al minut 25, un xut de falta espectacular del Joseph des de més de trenta metres, però al cap de vuit minuts les locals van reduir la distància després d’un error greu en defensa. A la segona part l’Organyà va sortir al camp més concentrat i amb més empenta, les oportunitats clares es van succeir i l’AEM no passava de mig camp, però el marcador ja no es va moure.

AEM: Eider, Laia Ferrer, Nayara, Olena, Marina, Sara, Paula, Mariona, Emma, Laia Cònsul, Blanca (titulars), Gemma, Mercè, Lucía García, Lucía Iglesias, Naiara.

Organyà: Josep, Heyser, Fares, Fabio, Jesús, Iker, Jan, Joseph, Pol, Oriol (titulars), Brayan, Pa Sule, Gustavo.

Gols: 0-1 Pol 2′; 0-2 Joseph 25′; 1-2 Laia Cònsul 33′.

Àrbitre: Unai Guerrero.

Targetes: Lucía García (47′) / Joseph (25′), Brayan (52′), Fabio (67′).

Resultats: Bellpuig – Balaguer 3-5; Agramunt – Rialp 1-6; Guissona – Pla d’Urgell 0-3; Enfaf – Gardeny 1-1; Pobla de Segur – Atlètic Segre 1-3; Balàfia – Garrigues 4-2; FIF Lleida – Pont Ribagorça 1-2.

Classificació: 1r Rialp 38; 2n Organyà 36; 3r Pla d’Urgell 33; 4t Atlètic Segre 31; 5è Bellpuig 28; 6è Pont Ribagorça 26; 7è FIF Lleida 18; 8è AEM 17; 9è Agramunt 17; 10è Enfaf 15; 11è Balaguer 15; 12è Balàfia 11; 13è Pobla de Segur 10; 14è Gardeny 9; 15è Guissona 6; 16è Garrigues 6.

Pròxim partit: diumenge 5 de gener a Lleida amb el Balàfia.