RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (11 de desembre)

ORGANYÀ primer equip      descansa

Aquest cap de setmana ha començat la segona volta. El CF Organyà ha tingut descans que prou bé ens anirà a veure si recuperem algun jugador lesionat.

Classificació: 1r Balaguer 28, 2n Artesa de Segre 28, 3r Castellserà 21, 4t La Seu d’Urgell 18, 5è Guissona 13, 6è Angulària 13, 7è Cervera 13, 8è Linyola 12, 9è Palau d’Anglesola 11, 10è Bellpuig 8, 11è Organyà 7.

Pròxim partit: diumenge 19 a les 12:15 h a Palau d’Anglesola.

PLA D’URGELL B 7 – ORGANYÀ infantil 1

Derrota contundent a Golmés. El partit va estar marcat per unes quantes absències que van deixar l’equip bastant debilitat al mig del camp i a la davantera. Davant d’un rival que ocupa la zona mitjana de la classificació, que defensa amb molta pressió i ordenadament, però al qual hauríem pogut plantar cara amb l’equip al complert. L’Organyà només va aguantar 25 minuts amb el 0 a 0. A la mitja part ja perdíem 4 a 0 (Àlex, Bernat, Gerard, Jacque), massa gols per un Pla d’Urgell que no destaca per ser un equip golejador. La golejada hauria estat més gran si no hagués estat per la bona actuació del nostre porter Albert, el millor jugador ganxo del partit. El gol de l’honor el va fer Jan al minut 57′, però els locals encara ens en van fer dos més (Walid i Jonathan).

Van jugar: Albert, Pa Sule, David, Jesús, Jerson, Fares, Kalijatu, Yared, Jan, Josep, Joseph i Gustavo.

Classificació: 1r EF Tremp 25, 2n EF Mascançà 24, 3r EF Orgèl·lia 22, 4t Escola la Noguera 20, 5è ECF Les Garrigues 19, 6è Pla d’Urgell 18, 7è AEM 14, 8è Alcoletge 9, 9è Balàfia 8, 10è Organyà 6, 11è Oliana 6, 12è Artesa de Segre 2012 4, 13è Balaguer 3, 14è Ponts 0.

Pròxim partit: diumenge 19 de desembre a les 11:30 h a les Lloredes davant l’Alcoletge.

ORGANYÀ aleví – BALÀFIA    suspès

Els alevins tenien partit a casa davant el Balàfia però a última hora es va haver de suspendre perquè l’equip lleidatà tenia un cas de Covid. Tot i això continuen primers amb dos partits menys que el segon classificat.

Classificació: 1r Organyà 18, 2n Ponts 16, 3r Artesa de Segre 2012 16, 4t EF Pobla de Segur i Comarca 15, 5è Gardeny 12, 6è AEM 12, 7è EF Rialp 9, 8è Balàfia 7, 9è Escola la Noguera 6, 10è EF Pinyana 6, 11è EF Pont Ribagorça 3, 12è Balaguer 1.

Pròxim partit: dissabte 18 de desembre a les 11:30 h a les Lloredes davant l’Escola de Futbol Pobla de Segur i Comarca.