Resultats del cap de setamana 16-17 d’octubre

ARTESA DE SEGRE 4 – ORGANYÀ 2

Els artesencs han sortit molt intensos i al minut 11 ja anàvem 2-0 amb gols de Massons i Gil. El nostre equip s’ha refet i ha escurçat distàncies amb un gol d’Arturo al minut 20. Durant una bona estona el partit ha estat molt igualat, però cap al final de la segona part dos gols a pilota parada de Marcel (39′) i Bass (43′) han gairebé sentenciat el partit. En la segona part hem donat la cara i al minut 78 Arturo ha fet el 4 a 2 definitiu.

Han jugat: Pol Bardia, Paulo (Izai 72′), Marcos, Xavi Jordana (Aleix 62′), Arturo, Jaume (Robert 62′), Acosta, Casanova (Cheikh 72′), Marc Ferreira (Marco 62′), Àlex Martín, Enric.

Acosta, Xavi Jordana, Enric, Arturo, Pol Bardia, Paulo, Àlex Martín, Marc Ferreira, Casanova, Jaume i Marcos.

La pròxima jornada juguem diumenge 24 a les 12:00 del migdia, davant el Castellserà.

EDFOR B 4 – ORGANYÀ infantil 0

Primer partit de lliga dels infantils. L’equip ha sortit molt bé fins gairebé la primera mitja hora, però el primer gol local al minut 28 ha desanimat molt als jugadors que no han sabut reaccionar.

Han jugat: Guillem, Pa Sule, Antonio David, Jesús, Heyser, Jerson, Fares, Yared, Jan, Joseph i Fabio (titulars) i Kalijatu, Josep i Gustavo (suplents),

Dissabte 23 a les 11:00 debut a casa davant l’Escola de Futbol Mascança de Fondarella.

ORGANYÀ aleví 6 – AEM H 0

Els més petits continuen intractables i han golejat de nou aquest cop a l’AEM, format integrament per nenes. Han marcat Oriol, Pol (3), Marc Boix i Ermengol.

Han jugat: Ermengol, Ainara, Jordi, Marc Boix, Pol, Oriol i Brayan (titulars), Isaac i Joel (suplents)

Dissabte 23 a les 12:00 ens desplacem a Rialp per jugar davant l’Escola de Futbol Rialp.

Per acabar un record per l’Enric Manyanich, jugador del club als anys cinquanta i que ens ha deixat aquesta setmana.