NOVA DERROTA A DOMICILI!

ARTESA DE SEGRE 4 –  ORGANYÀ  0

ARTESA: Martínez, Guerris, Macià, Monclús (Rovira), Jou, Pérez (Martín), Arturo, Ros, Giribet (Planes), Sylla (Guàrdia) i Bellés.

ORGANYÀ: Ribó,  Pol, Marcos (Édgar), Fortó, Robert, Raya, Ronaldo, Casanova, Sandro (Damià), Galimany, i  Ivan.

GOLS: 1-0 Sylla min.22, 2-0 Sylla min. 44, 3-0 Arturo min.48, 4-0 Guàrdia min.89

ÀRBITRE: Calín Barta Giurgiu

TARGETES: Per Artesa: Guerris T.GROGA, Per Organyà: Casanova, Édgar T.GROGA I Xavi Pons DOBLE T.GROGA.

Altra “patacada” a domicili, que encadena la tercera derrota consecutiva. Les lesions de diversos jugadors afecten al rendiment de l’equip i això es una constant a un Organyà amb una plantilla curta.

L’equip de Pau Prior, va tenir la iniciativa en tot moment i ho va confirmar al minut 22 amb el primer gol de Sylla. Ell mateix es va encarregar de fer pujar el segon gol al marcador a final de la primera part.

Tot i que un gol ens podia posar dins del partit, tot just començar la segona part, Arturo va fer el tercer que deixava el partit sentenciat.

El quart gol va venir en l’últim minut ja com anècdota, ja que el partit estava més que encarrilat pels de la Noguera. Amb aquesta victòria l’Artesa puja fins a la primera posició, sent l’equip més regular d’aquestes deu primeres jornades.