NOTA INFORMATIVA!

Diumenge passat, després de l’últim partit a casa contra el Guissona. Els nostres entrenadors JOSEP MARIA ESPOT i XAVI PONS, van presentar la seva dimissió a la Junta, al veure i creure que el millor per el club era el moment de deixar el càrrec. A manca de catorze partits per finalitzar el campionat, ajudar al club a trobar un nou revulsiu que ajudi al  nostre equip a que no tingui que baixar de categoria.

Per part de la Junta agrair molt sincerament, el treball, l’esforç i les ganes de transmetre als jugadors els valors i la experiència que en aquest anys havien acumulat i que com a ex-jugadors del nostre club, han demostrat en tot moment que estimen i volen el millor per el club de futbol Organyà.

Josep Maria i Xavi MOLTES GRACIES!

A Partir d’aquest diumenge agafarà l’equip en TONI MENCHÓN, persona que coneix be el club i gran part dels jugadors que estan actualment a la plantilla, per el seu pas amb nosaltres a la temporada  2016/17. Un repte per ell que recull l’equip en una zona molt compromesa, però que ens dona tota la confiança a la Junta per poder treure l’equip d’aquesta situació.

Molta sort Toni, i esperem que siguis just, el revulsiu que necessita l’equip ganxo. Benvingut de nou.