LA PRÈVIA DE LES LLOREDES

Diumenge 15 d’octubre a partir de les 4 de la tarda, al municipal les Lloredes, partit corresponent a la jornada 7 de la segona catalána, grup 5, entre:

C.F.ORGANYÀ i C.F.VALLFOGONA DE BALAGUER

Desprès de tres ensopegades consecutives, ens toca aixecar cap i brindar tres punts a la nostra afició. Davant tindrem un Vallfogona que debuta aquesta temporada a segona catalana, desprès de guanyar la promoció d’ascens al Térmens. Li falta adaptar-se a la categoria i de moment nomes a sumat un punt en sis jornades, sumant cinc derrotes consecutives i sen l’equip menys golejador del campionat amb nomes 4 gols. Tot i així a competit bé i les tres derrotes fora de casa han estat per la mínima. A les Lloredes no sap que es puntuar en les tres visites que ens ha rendit. L’exentrenador del Guissona, Miguel Angel Galan s’ha fet càrrec d’un equip que es pràcticament el mateix de la temporada passada, nomes amb les incorporacions d’Ortiz (Bordeta), Blai (Palau) i Didac Cazorla. Aquest diumenge no podrà comptar amb els lesionats, Andreu Martinez i Joel Call. La temporada passada el seu màxim realitzador va ser Robert amb 24 gols. Un possible onze potser: Clari, Casals, Raul, Solanes, Vera, Tenorio, Ortiz, Robert, Jose Luis, Didac i Burgues.

RESULTATS:

Temp. 1998-1999             ORGANYÀ 4 – VALLFOGONA 3 (Escofet, Enric, Ramon, Joanet)

Temp. 1999-2000             ORGANYÀ 3 – VALLFOGONA 2 (Joanet, Ramon 2)

Temp. 2001-2002             ORGANYÀ 1 – VALLFOGONA 0 (Ramon).

PARTIT A RECORDAR:

La darrera visita del Vallfogona va ser fa 16 anys, en la desapareguda segona regional. Va ser la temporada del darrer ascens a Primera regional. Era la quarta jornada del campionat i vam sumar la quarta victòria que ens situava líders empatats amb el Bellcairenc, duel que vam mantenir fins a la darrera jornada i que es va decantar a favor nostre. Tot i així, aquest partit el recordem com un mal encontre dels homes de Jose Luís, amb molt centrecampisme i escasses ocasions de gol. Ramon amb la seva qualitat va decidir el partit, amb l’unic gol de l’encontre. Ressenyar que en l’equip visitant jugaven, dos Oms, dos Rubios i dos Mas.

Organyà: Miquelet, Romo, Joel, Rubio, Juanito, Ramon, Butsi, Ferran, Isi (Pere Miquel), Joanet i Ramiro (kiko).

Vallfogona: Rubio I, Oms I, Oms II, Mas I, Rubio II, Olivés, Cases (Termens), Serret, Hidalgo (Baró), Mas II i Farreres.

Árbitre: Rueda-Parramon.

Gols: 1-0 Ramon 23’.