LA PRÈVIA DE LES LLOREDES

Diumenge 17 d’abril a partir de ¾ de 5 de la tarda al municipal les Lloredes, partit corresponent a la jornada 27 de la segona catalana, grup 5, entre:

C.F.ORGANYÀ i A.E.ALCOLETGE

1Partit a cara i creu davant aquests setmana sí un rival directe per la lluita del descens. Actualment te 5 punts menys que nosaltres i ocupa la segona plaça de descens, la primera la te assegurada el Mangraners. Desprès de la bona temporada en el debut l’any passat a segona catalana, aquest any li toca patir tot i haver guanyat 2 dels darrers 3 partits disputats. Actualment es l’equip mes golejat de la categoria amb 67 gols. El seu màxim realitzador es l’exjugador de l’Alpicat Fufu amb 7 gols. Quatre baixes importants per aquest diumenge, Pons i Andreu per lesió i Viladegut i Muñoz per sanció. Un possible onze potser: Gras, Xuso, Mir, Oriol, Falces, Petit, Fufu, Mallol, Calderó, Raimon i Soro.

RESULTATS:

Temp. 2014-2015             ORGANYÀ 1 – ALCOLETGE 1 (Xixo)

PARTIT A RECORDAR:

L’únic precedent, el de la temporada passada. Jugat pel pont de la puríssima, ja que en el seu dia es va ajornar per la pluja. Amb la cobertura del partit pels amics de golcat. Partit que va començar amb retard, ja que tant l’equip visitant com la tripleta arbitral van patir les cues del pont. S’arriba al descans incomprensiblement amb un empat a zero, desprès de 5 pals, 3 a 2 favorables als ganxos. El començament de la segona part es de clar color local, Xixo marca el seu novè gol de la temporada i ens avança al marcador. A 20 minuts de la conclusió, jugada clau per tornar a introduir a l’Alcoletge al partit, Ribó es expulsat per tocar la pilota amb la mà fora de l’àrea. I resistim fins al darrer minut, quan fa mes mal, el pichichi Rey remata el gol de l’empat.

Organyà: Ribó, Sala (Paulo 66’), Marcos, Fortó, Robert, Pau, Cristian (Oriol 37’)(Busquets 70’), Casanova, Xixo, Oscar i Jose Luis.

Alcoletge: Gerard, Chuso, Cortes, Rey, Falces, Fran, Eloi, Raimon, Clariso (Viladegut 75’), Victor i Macaruya (Mir 75’).

Arbitre: Guzma-Ruiz. T.G. Xixo / Rey, Falces, Eloi.   T.V. Ribó 70’.

Gols: 1-0 Xixo 55’, 1-1 Rey 89’.