DESCENS, A LA VISTA!

ORGANYÀ  2 – CERVERA  3

Organyà : Ribó, Paulo, Marcos (Ivan 65’),Santi, Casanova, Robert, Marín(Galimany 46’),Gastón, Sandro(Riera 86’),Oscar(Raya 79’), i Acosta.

Cervera:  César, Aleix(Costa 69’),Dídac, Adri, Pere(Roger 57’),Guillem, Jordi, Àngel, Santi,Gallardo(Cesc 57’) i Ivan(Condal 74’)

GOLS: 1-0 Acosta min.11, 1-1 Ivan min.25, 1-2 Jordi min.30,1-3 Jordi min.48, 2-3 Paulo min.52.

Àrbitre: Salse Carrera

Targetes: per Organyà Acosta i Galimany T.Groga. per Cervera: Pere, Feher, Guillem i Santi T.Groga.

 

Per mal que faci, hem de dir la realitat, que no es cap altra de tenir el descens a la vista. El partit de Cervera a casa nostra ha marcat, el ser o no ser després de tants anys a aquesta categoria.

Ja portàvem força temporades de estar a la corda fluixa, i cada temporada ens tocava “ballar” en aquestes jornades per intentar evitar el temible descens, però aquesta temporada no hem pogut agafar un ritme guanyador en cap moment.

Encara manca dues jornades, i estem a dos punts de la setzena plaça que marca l’Alcoletge i en un principi de temporada es podia assumir la permanència. Però aquesta temporada, el mal campionat de la majoria d’equips de Primera Catalana de Lleida, que es el que ens perjudica, fa que les quatre i fins i tot cinc places ultimes podrien baixar. ( tot hi esperant possibles compensacions de altres categories, ho tenim difícil.)

Tot hi així es sortirà  a guanyar tots dos partits que queden per mirar de no ser un descens directe, al caure a les dues darreres posicions. Per tant el nostre objectiu a hores d’ara es atrapar al Alcoletge i després esperar una carambola tant o més gran que la quina pot tenir el Girona de Primera divisió, per evitar el descens.

Ens toca resumir el partit, però no ha deixat de ser una constant a la majoria d’ aquest darrers partits, quan fins i tot ens vàrem posar per endavant, amb un gol de Costi, que ens encarrilava, el partit i les esperances de tots els que estàvem aquest dissabte matí a les Lloredes. Però un Cervera que també si jugava molt, va aconseguir sense perdre la calma, tres gols, dos d’ ells amb clares jugades d’ estratègia, que deixaren el partit més que encarrilat a la primera part.

Poc després de començar, la segona part una jugada venint de darrera  i després d’una bona carrera, el nostre Paulito, engaltar la pilota a uns vint metres de la porteria que amb la força que anava la pilota, Cèsar només va poder veure com entrava dins la porteria amb tanta força que semblava que foradaria la xarxa.

Després del gol el Cervera va controlar el partit, tot i que alguna oportunitat vàrem tenir per poder fer-ne algun més,però el marcador no es va moure  del 2 a 3 final, un resultat que fa mal, ja que aquest partit no es podia fallar.