Copa Pirineus. Jornada 1.

ORGANYÀ 1 – LA SEU D’URGELL 1

21/08/2022. Jornada 1. Copa Pirineus

Segon partit de la pretemporada, en el primer, per la Festa Major, els nostres van perdre 2 a 4 davant l’Engordany. Aquest diumenge jugàvem la primera jornada de la Copa Pirineus davant La Seu. El partit va ser molt igualat amb poques ocasions clares en un camp ple de gom a gom de gent de tota la comarca. La primera part va transcórrer sense gols i no va ser fins el minut 77 que Ander Cayola avançava la Seu en un bon xut de falta directa. Però la reacció local va ser immediata, a la jugada següent Robert rematava amb el cap una centrada de falta. Els últims minuts van ser molt bons amb ocasions per ambdòs equips però el marcador ja no es va moure. En acabar els 90 minuts es va llençar una tanda de penals que només servirà si al final de la lligueta els dos equips arriben empatats a punts. La Seu va marcar els cinc xuts i va guanyar-la per 5 a 3.

Organyà: Pacho, Andreu Fernandes, Marcos, Robert, Marco Antonio, Cristian, Jaume, Casanova, Ferreira, Dani i Vidal. Van sortir a la segona part: Perri i Marc Compte.

La Seu: Arnau Vidal, Ivan, Èric, Hugo, Marc Espot, Bernat Fité, Maranges, Balletbò, Patxi, Ander Cayola i Raya. També van jugar: Toti, Jan, Pol Trenado, Rojas i Tarrés.

Gols: 0-1 Ander Cayola 77′; 1-1 Robert 79′.

En l’altre partit de la lligueta el Nargó es va imposar a l’Oliana per 1 a 2. La classificació queda així: 1r Coll de Nargó, 3 punts, 2n La Seu 1 punt, 3r Organyà 1 punt, 4rt Oliana 0 punts.

Diumenge que ve a les 18 h, rebrem al Coll de Nargó, mentre que La Seu i l’Oliana s’enfrontaran a la capital.

En la lligueta pallaresa, el Pobla de Segur va guanyar el Tremp per 4 a 1.