JORNADA 7                        18/10/2015                        17.00 h.                Municipal de Mollerussa

Mollerussa: Joel, Prats, Bello (Pedrós 61’), Tàpies, Valeri, Manolo (Arnau 71’), Canela (Canela 46’), Riki, Dumi (Ribes 63’), Montforte (Rifi 61’) i Raya.

Organyà: Marc, Paulo, Santi, Fortó (Edgar 76’), Ermen, Robert, Pau, Casanova, Xixo (Oriol 63’), Toti i Benta.

Arbitre: Gallardo-Cervilla. T.G. Canela, Riki, Rifi, Pedrós, Roi, Raya i Ribes/ Paulo, Ermen.

Gols: 1-0 Raya 17’, 1-1 Pau 82’, 2-1 Raya 92’.

La setmana passada era el Tourmalet i aquesta setmana era Luz Ardiden l’etapa que ens tocava superar. No tant per la duresa pròpia, que també, sinó per tractar-se d´una etapa mítica on mai els ganxos hem pogut coronar amb victòria, i aquesta temporada per desgracia tampoc ha estat una excepció.

L´equip del pla d´Urgell, ascensor habitual entre segona i primera catalana, es un fidel patró del que representa el seu entrenador, l´ex targarí Edu March. Joc de pressió i molt directe que acaba tombant els rivals per insistència. Nosaltres arribem mermats d’efectius per bastants motius, ja que a les ja importants i conegudes de Ribó, Marcos, Jose Luís, Ticó s´hi sumaven a darrera hora la lesió al turmell de Bernat i per motius personals la de Toni Sort. Total, els 11 titulars amb Oriol i Edgar a la banqueta per ajudar a la segona part. Debut a la lliga de Busquets i Fortó, aquest ja recuperat de la lesió de l’estiu al nas.

IMGIntensos 10 minuts de joc, on sortim concentrats i ben posats al rectangle, dominant la pilota i aigualint la impotent pressió dels locals. No serveix per tenir cap opció de gol però almenys mantenim la bèstia controlada. Poc a poc es nota que ells juguen a casa i el seu millor jugador, Raya, llegeix bé els espais que li deixem movent-se amb llibertat per l´atac del Mollerussa. A més aquest tio te gol, i al quart d´hora a la sortida d´un córner aprofita una pilota morta a dins de l’àrea per afusellar a Marc en la primera ocasió que te. Quedem estabornits, els locals es creixen i en tenen un parell més per sentenciar el partit però Marc està molt efectiu i manté el resultat fins a la mitja part, parada espectacular amb la cara inclosa.

Compromís ganxo de donar-li la volta a la segona part, on acostumem a refer-nos de pitjors primeres parts, i efectivament li perdem el respecte als locals, i fem dels millors minuts de futbol des de que ha començat la lliga. Pressió, recuperació de pilota, combinacions ràpides de tota l’artilleria visitant que desarmen i fan perdre la paciència als d´Edu March. 30 minuts de gran joc, amb una vaselina sol davant el porter que al Robert li surt llepant el pal, un penal claríssim no xiulat a Pau i un remat del Mariscal Santi ( diumenge un altra exhibició de l´Andorrà) avisen fins que a 8 minuts pel final, unes clars mans dins de l´area son aprofitades per Pau per posar el merescut empat al marcador. Però 7 minuts a Mollerussa es una eternitat. Ells es desperten i tenen el 2 a 1 però Marc està perfecte en el que sembla la darrera perdigonada, però d´una inexistent falta al mig del camp a favor del Molle ells senten que tenen l’ última. Minut 93, pilota a l´olla, mala defensa de la jugada i des de segona línea el lateral local la posa al punt de penal on hi havia el més llest de la clase, i Raya no perdona l’oportunitat. Injust resultat pels mèrits dels 2 equips. L´únic que puntua diumenge es el capi Robert, que se n´emporta 5 a la cella per un cop de colze, que no evitaran que diumenge torni a estar amb l´equip, al que tornarà si el míster ho veu convenient, Don Oscar Iniesta, ja recuperat de la lesió al canell, així com la resta de baixes de diumenge excepte Bernat

Tornem a la nostra lliga, el Cervera es equip veterà, difícil però batible, i hem de seguir amb la bona ratxa a Les Lloredes, la clau per estar tranquils aquest any. Volem la 1ª part de Mangraners i la 2ª d´Alpicat i tot el partit de diumenge, l’actitud es bàsica per això des d´aquí el que signa animarà sempre ( a la seva manera) a que tothom es cregui que aquest any podem deixar els patiments a banda i per fi podem gaudir d´un any divertit de futbol. Felicitats als 13 jabatos que diumenge van anar a Mollerussa, a tots per igual! Diumenge tocar sumar-ne tres mes!