JORNADA 14           03/12/2017                 16.00 h.     Municipal de Palau d’Anglesola

Palau: Matamala, Sarret, Dumi, Serrano, Piro, Ovidi (Albert 68’), Kiri, Mora (Salvia 74’), Costa, Joel i Rifi (Gerard 46’).

Organyà: Ribó, Paulo, Santi, Fortó, Robert,Pau (Marcos 88’), Edgar, Casanova, Jordi, Oscar i Alex (Maldonado 68’).

Àrbitre: Salse-Carrera. T.G. Ovidi, Kiri, Albert, Matamala / Maldonado, Robert.

Gol: 0-1 Edgar 84’.

Victoria de molt mèrit a un dels camps mes complicats de la categoria. La primera part va ser de tanteig. L’Organyà no disposava d’ocasions clares però defensava molt be les accions d’atac del Palau. L’estat del terreny i el nerviosisme dels dos equips afavoria l’us del joc directe a l’esquena de les defenses i les accions per banda amb centrades perilloses. A la segona, l’Organyà va ser el clar dominador del joc ofensiu del partit. Va disposar de fins a 3 ocasions clares de gol que Pau i Alex no van poder materialitzar. Als minuts finals, una contra amb una passada de Robert a Pau que aprofitant la badada del lateral està en posició correcta acaba amb Edgar empenyent la pilota i posant el definitiu i merescut 0-1 al marcador. Ja a l’afegit, el Palau va reclamar un possible gol fantasma que l’àrbitre i el linier no van dubtar en no concedir-lo. Tres punts importantíssims contra un rival directe, que fan millor encara el punt contra el Mollerussa aconseguit a casa i que ens reforça moralment per enfocar l’últim partit abans de Nadal contra l’Albi, un altre dels nostres rivals directes per la lluita de la permanència