JORNADA 30                          01/05/2016                        17.00 h.                               Les Lloredes

Organyà: Ribó, Sala, Paulo, Fortó, Ermen, Robert, Oriol (Edgar 55’), Casanova, Xixo, Jose Luis i Fran.

Torrefarrera: Planes, Ayoub, Regany, Carulla, Sanuy (Cerdà 65’), Joao, Bestard, Fumenal (Valenti 46’), Rafa (Oriol 46’), Lozano i Guti (Antonio 46’).

Arbitre: Granados-Esteve. T.G. Ermen, Robert, Xixo / Carulla, Bestard. T.V. Lozano 80’.

Gols: 1-0 Robert 8’, 2-0 Xixo 41’, 2-1 Carulla 49’, 2-2 Valentí 66’.

P1270363Vam deixar escapar la possibilitat de fer un pas de gegant de cara a la permanència a fer un passet de tortuga. Una jornada menys per la conclusió i un puntet mes d’avantatge amb el tall del descens. Son 8 punts a falta de 12 en joc. Tot i que nosaltres no estem per tirar coets, desprès de veure l’Alcoletge i el Torrefarrera, molt haurien de canviar per poder-nos retallar la distancia en les darreres 4 jornades. Tot i així, no ens em de confiar ni molt menys, i consolidar el mes aviat possible la nostra permanència per mèrits nostres, no pels demèrits dels rivals.

El partit del diumenge passat, era el primer match-ball per salvar la categoria. Moltes baixes en l’onze ganxo, Pau, Toni, Toti, Oscar i Santi, cinc titulars habituals que no hi eren per motius diversos. El partit es va jugar amb fortes rafegues de vent, que van ser decisives per l’esdeveniment del matx. Amb un joc deslluït, imprecís, lleig que no va fer gaudir ni molt menys al poc públic que hi havia a les Lloredes.

P1270389La primera part amb el vent a favor, va ser de clar color local. Als 8’, un regal del porter visitant a l’esmunyir-se-li una pilota de les mans, va ser aprofitat per Robert, que a porta buida no va perdonar encetar el marcador. El Torrefarrera, no va inquietar en cap moment la porta de Ribó. El partit transcorria plàcidament fins al minut 41, una obertura amb l’exterior per banda esquerra de Ermen, era centrada des de la línea de fons per Robert i Xixo amb un cop de pit i amb el porter fora pals, feia el 2 a 0. Semblava que seria el gol de la sentencia del partit i de la temporada.

L’entrenador visitant, va moure la banqueta en temps de descans amb tres cares noves. Tot i així al primer minut de la represa, Robert te el 3 a 0 a les seves botes, el seu xut sol davant Planes, s’estavella al peu del porter visitant. A partir, d’aquest moment la truita es va capgirar. El Torrefarrera amb el vent al seu favor, va fer mèrits per empatar el partit. Als 49’, una pèrdua de Casanova en zona de perill acaba amb una falta lateral, desprès d’un primer refús al llançament d’aquesta, la pilota li cau als peus del central Carulla que des del punt de penal afusella el 2 a 1. Els visitants i el vent ens apreten, nosaltres ens defensem com podem, en atac estem nuls i es mastega l’empat que arriba als 66 minuts. Una centrada per banda dreta, li pica al cap a un dels homes de refresc que havien entrat en temps de descans, que agafa a Ribó a mitja sortida i el supera per alt. Quedava 20 minuts per arreglar el resultat, però ens va faltar gasolina en una banqueta deserta de suplents. Finalment el millor, el resultat i la distancia que ens separa de la zona de descens.