JORNADA 8                        25/10/2015                        16.00 h.                               Les Lloredes

Organyà: Ribó, Paulo (Jose Luis 77’), Fortó, Santi, Ermen, Robert (Edgar 80’), Oriol (Pau 54’), Casanova, Xixo, Toti (Marcos 54’) i Benta.

Cervera: Solé, Clos (Pacheco 68’), Puig (Vicente 77’), Porredon, Graells, Farran (Gassó 68’), Balsells (Savaré 46’), Chica, Boubacar, Arnau i Hichem (Omar 46’).

Arbitre: Vladimirov-Barakov. T.G. Ermen, Toti, Marcos, Pau / Farran,Arnau,Savare,Graells.

Gols: 1-0 Ermen 21’, 1-1 Boubacar 43’, 2-1 Casanova 60’.

12112037_1008414819199792_197675294258376605_nUn dels objectius d’aquesta temporada del nostre mister era que les Lloredes deixessin de ser un Mercadona en ofertes on tothom esgarrapava punts i convertir-lo en un fortí inexpugnable. Desprès de 4 partits nomes el Bellpuig a pogut endur-se’n un punt i amb el handicap de jugar mes d’un hora amb un jugador menys. El Cervera no sabia que era perdre fora de casa en la present temporada però es va veure obligat a doblegar-se davant d’un gran Organyà.

10636119_1008414952533112_6337083527875354646_nEls 90 minuts van estar molt igualats, en un partit molt intens, jugat amb agressivitat per les dos bandes i on tots dos oponents no van renunciar en cap moment a emportar-se la victòria davant la millor entrada a les Lloredes en la present temporada. Un any mes l’equip ganxo va reunir aficionats de la Seu, Oliana i Coll de Nargó per a poder gaudir del millor futbol que es pot veure actualment en el Pirineu Català.

Ermen va encetar la llauna passat el minut 20 al guanyar l’esquena a la defensa visitant i aprofitar una bona assistència de Robert i marcar el seu primer gol oficial com a jugador ganxo.

12046735_1008415262533081_3284968194490214533_nAbans d’arribar al descans es va passar del 2 a 0 a l’empat. Robert hagués pogut fer el seu quart gol de la temporada però va marrar una clara ocasió enviant la pilota fora. En la jugada següent quan encara ens lamentàvem de l’ocasió perduda, Boubacar no perdonaria la seva i faria pujar l’empat a 1 al marcador. Gerro d’aigua freda i cap als vestidors.

L’entrenador visitant no es conformava amb el repartiment de punts i movia la banqueta fent entrar dos homes de refresc. Fran tampoc no estava content amb la igualada al marcador i a 10’ de la represa reestructurava el seu onze amb l’entrada de Marcos i Pau.

10511353_1008415162533091_4209225867565195263_nAls 60’, una assistència de Pau, era convertida en el gol decisiu de la tarda, al superar Casanova per alt la sortida del porter visitant. A partir d’aquest moment, l’Organyà es va replegar, defensant-se del domini visitant i intentant sortir a la contra. La mes clara la van tenir els cerverins, un cop de cap a les mans del porter Ribó que va aturar sense dificultats.

En temps afegit, mala noticia pels blanc-i-blaus, en una topada amb un adversari, el Mariscal del Principat, Santi es va fracturar el tàbic nasal i serà baixa entre 5 i 6 setmanes.

Finalment, aquest diumenge sí, lo Cuqueto ens va tancar la boca als quins l’acusàvem d’haver-se quedat sense munició i va desenfundar lo coet per fer sonar el primer tro de la temporada.