C.F.ORGANYÀ 1 – C.F.BELLPUIG 0

JORNADA 9                        29/10/2017                        15.30 h.                               Municipal Lloredes

Organyà: Ribó, Paulo, Marcos, Santi, Fortó, Edgar (David 65’), Casanova, Jordi (Maco 84’), Oscar, Pau i Albert (Alex 77’).

Bellpuig: Marc, Eric, Llobera, Pacheco, Puig, Bah, Ivan (Viles 60’), Manel (Segura 67’), Canela, Giné i Dalgui (Amadou 84’).

Àrbitre: Gallardo-Cervilla. T.G. Edgar, Jordi, Paulo, Fortó, Alex / Ivan, Manel, Canela.

Gol: 1-0 Pau 19’.

Tornem a jugar a casa aquesta vegada contra el Bellpuig, i després del partit de dissabte passat a Alcarràs, amb una millora evident, tot i la derrota, fa suposar que aquest diumenge hi hauria possibilitats series de puntuar.

L’Organyà s’ha fet amo i senyor en tota la primera part on ha demostrat que la intensitat que mancava en altres partits, havia arribat per fi a les Lloredes.

La jugada del gol de Pau ha estat al minut 19, quan rep una pilota, des del punt del corner i ell que estava a l’escaire de l’àrea gran empalma la pilota tal com venia i la creua a l’altra costat del pal on defensava el porter visitant Marc, que tot i l’estirada pot veure com la pilota entre al fons de la xarxa de la seva porteria.

A partir d’quest moment l’equip ganxo s’ha agradat i a practicat un futbol bonic i vistos tant es així que Xavi Casanova, aprofitant una errada del porter al voler passar l’esfèrica a un company seu, li ha anat a peus d’ell que ha encarat la porteria i quan el defensa li anava a treure la pilota, s’ha esmunyit amb una autopassada de taló que s’ha quedat sol per xutar, i aquesta pilota a sortit llepant el pal dret defensat per Marc.

Durant tot el partit hem tingut una defensa molt segura, on m’agradaria d’estacar a Paulo que ha estat un mal son constant a la davantera de Bellpuig perquè no parava de mossegar en tot moment.

La segona part físicament hem baixat, ha estat més fluixa però hem controlat el partit en tot moment tot i que el resultat era molt just i en qualsevol moment podria arribar l’empat.

Els canvis han donat oxigen a l’equip, amb la incorporació destacada de David Gijón que fins ara no havíem pogut comptar amb ell.

Tres punts que ens serveixen per trencar la mala ratxa de cinc derrotes consecutives i tanquem la porta a zero per primer cop en la present temporada.