C.F.ORGANYÀ 0 – C.F.J.MOLLERUSSA 0

JORNADA 24                     13/03/2016                        16.15 h.                                               Les Lloredes

Organyà: Ribó, Paulo, Santi, Fortó (Fran 77’), Robert, Pau, Casanova (Oriol 70’), Xixo, Oscar, Toni i Jose Luís.

Mollerussa: Joel, Valeri, Serret, Tapies, Canela, Montforte (Arnau 73’), Riki, Raya, Bello, Aarrass (Manolo 46’) i Domingo (Dumi 52’).

Arbitre: Callejas-Guerrero. T.G. Jose Luis, Fortó, Fran / Riki, Serret, Tapies, Raya, Arnau.

535309_1090810150960258_5582778258758343707_nEns havíem marcat els dos darrers partits a les Lloredes davant de dos dels galls del grup, com a plataforma de llançament per afrontar el darrer terç de campionat amb optimisme. Per retrobar-nos tant futbolísticament com anímicament amb un equip que havia deixat de creure en si mateix en les darreres jornades i semblava que havia baixat la guàrdia. I a fe de Deu, que ho hem aconseguit tot i sumar nomes 1 dels 6 punts en joc. Vam plantar cara a un Alpicat que va acabar demanant l’hora i vam jugar de tu a tu a un Mollerussa que nomes el va salvar una errada de l’assistent en temps afegit que ens va birlà la victòria.

El Mollerussa es va presentà amb les baixes del golejador Pollo, Prats i Roi, però acompanyats de 4 seguidors singulars que mereixerien un capítol a part. Pels ganxos, dos baixes importants de darrera hora, Ermen per malaltia i Toni Sort tocat en el darrer entrenament de la setmana.

10246436_1090810004293606_6151951330298726733_nL’Organyà surt amb un plantejament similar al del dia de l’Alpicat. Ben situat, esperant que el rival porti l’iniciativa i intentar fer mal a la contra. Els primers 45 minuts son igualats tot i que les ocasions mes clares son nostre. Els homes d’Edu March, renuncien a dominar el partit i abusen de joc directe. La primera i mes clara del primer temps pels locals, es una contra portada per Robert, la seva passada de la mort, no es aprofitada per Pau, que sota pals dubta si rematar amb el cap o els peus i finalment la xuta per sobre el travesser. Als 35’, Robert demana penal en una acció individual que l’àrbitre no concedeix. Abans d’arrribar al descans, Jose Luis tot sol no pot pentinar per poc un bon servei de falta.

En la represa perdem el respecte i anem a pel partit. Als 60’, Oscar marxa del seu marcador i d’un bon xut des de la frontal fa picar la pilota al pal de la porta de Joel. Jose Luis la torna a tenir 5 minuts mes tard, al rematar aquest cop si de cap un corner i el seu remat frega el travesser. El Molle, ens replicà amb dos bones rematades que un Ribó magistral impedeix que els visitants s’avancin al marcador. Als 32’, una bona teva-meva, entre Robert i Xixo, i aquest que la creua al lateral de la porta visitant. Fran entra en el darrer quart d’hora de partit de pivot i empeny l’equip cap a endavant. El gol pot arribar en qualsevol moment i finalment arriba en temps de prolongació. Falta lateral que Santi pentina i Robert remata al fons de la xarxa. L’àrbitre dona el gol en primera instància, però l’assistent l’anul·la davant l’ indignació dels jugadors i parròquia local. Tres punts que ens haguessin anat de perles, es converteixen en un de sol. Tot i així l’equip surt reconfortat per afrontar els dos propers partits abans de pasqua, diumenge a Cervera i dimarts a Mangraners. Hem donat un pas endavant, tant defensivament, hem tornat a passar el ferrollat a la porta, cosa que no passava des de la jornada 3 i en atac tot i no marcar aquest darrer diumenge tornem a ser l’equip perillós i incisiu de principi de campionat.