C.F.JUNEDA 3 – C.F.ORGANYÀ 1

JORNADA 20          04/02/2018                 17.00 h.          Municipal de Juneda

Juneda: Pol, Toni Bertran (Aitor 88’), Tuto, Casalta, Alex, Castillo, Pau, Roura, Vigil (Lucaci 58’), Ibars (Barrull 76’) i Vallés (Tuto Jr. 46’).

Organyà: Ribó, Paulo, Marcos, Santi, Fortó (Albert 83’), Robert, Pau, Casanova (Edgar 76’), Jordi, Oscar i Vicente.

Àrbitre: Franch-Cabrerizo. T.G. Casalta, Tuto, Toni Bertran / Casanova, Marcos. T.V. Pau Prior 28’, Ramon Riu 28’.

Gols: 1-0 Castillo 44’, 1-1 Vicente 54’, 2-1 Tuto Jr. 73’p., 3-1 Castillo 93’.

Partit de dues cares a Juneda aquest cap de setmana. Davant un rival directe, en un partit marcat per la pluja i la rapidesa del terreny de joc, els dos equips van sortir amb un alt respecte l’un a l’altre. El Juneda intentava crear perill amb bones diagonals i va ser superior, però l’Organyà estava ben plantat defensivament. Al minut 28, desprès d’una centrada de Robert, Oscar rematava amb perill i la pilota va ser interceptada pel central junedenc amb unes clares mans dins l’àrea que l’àrbitre no va voler assenyalar com a penal. Les protestes van acabar amb el nostre entrenador i el nostre sanitari expulsats. En l’última jugada de la primera part, un greu error defensiu va permetre al Juneda avançar-se al marcador. A la represa, l’Organyà va ser completament superior, firmant els millors minuts de la temporada. Desprès de bones ocasions de Pau i Robert per empatar, va ser Xavi Vicente qui va posar l’ 1-1 al marcador en una falta lateral. Els millors moments de l’Organyà es van veure truncats quan l’àrbitre, aquest cop sí, va assenyalar un penal sobre Tuto Jr. al 75’. Aquest no va fallar tot i que Ribó va tocar la pilota i va posar el 2-1 al marcador. L’Organyà no va deixar de creure-hi mai i va atacar a la desesperada, tant què, en l’ultima jugada del partit, ja al minut 93 i a la contra, el Juneda va firmar el definitiu 3-1. Poc premi en un camp difícil contra un rival directe per la salvació.