JORNADA 18                     16.00 h.                24/01/2016                        Municipal de Bellpuig

Bellpuig: Chimeno, Bilbo (Graus 46’), Segura (Molina 72’), Petit (Guim 46’), Victor, Salla, Bah, Huguet, Plaza, Farras (Xavi 46’) i Eric.

Organyà: Ribó, Santi, Fortó, Ermen, Robert (Edgar 89’), Pau, Casanova, Xixo (Paulo 66’), Oscar, Jose Luis i Toti (Oriol 78’).

Arbitre: Masip-Vidal. T.G. Victor, Petit, Bah, Graus, Guim, Eric / Pau, Casanova. T.V. Oriol 89’.

Gols: 1-0 Huguet 3’, 1-1 Oscar 12’, 1-2 Xixo 14’, 2-2 Bah 64’, 2-3 Guim p.p. 76’, 2-4 Robert 88’.

10406906_984227241618550_5146842753238215298_nS´ha fet pregar però ja la tenim aquí. La primera victòria a domicili de la temporada, la primera victòria de l´any, la primera golejada fora de casa,….s´ha fet pregar però els ganxos la van aconseguir. Després d´acabar amb el Turmalet de les darreres jornades, amb 2 cims de categoria especial, tornàvem a les etapes planes de la nostra lliga, i ens havíem conjurat per sumar els 3 punts veient amb  certa pressió com tots els nostres rivals ens estaven envoltant a la zona mitja de la classificació acostant-nos perillosament a la part baixa. A més el Bellpuig, que havia causat una molt bona impressió a Les Lloredes, ens avançava en 4 punts en el seu retorn a la categoria. Ho feia en un terreny de joc lamentable, el pitjor de la categoria competint frec a frec amb el del Linyola.

Però malgrat aquest conjurament ganxo, una setmana més se´ns complicava la jornada tan sols començar. Una pilota dividida acaba amb un claríssim fora de joc als 3 minuts que no es xiula i Huguet afusella a Ribó, ja hi som un altre cop. Els arbitres d´aquesta categoria son dolents i prou, no van amb mala intenció, son molt dolents, son de nivell de tercera o 4ª catalana arbitrant a 2ª i se´ls escapa massa sovint els partits. Ens refem ràpidament i amb 2 boníssimes triangulacions del mig del camp i la davantera visitant, Oscar primer i Xixo 2 minuts desprès li donaven la volta al marcador quan encara no havíem arribat al quart d´hora. Estem concentrats, no cometem errades i el partit està controlat. La resta de la primera part es un recital ganxo que malauradament no es tradueix al marcador, fins i tot Pau en 2 lliures directes treu la pols del travesser local. Mitja part i sensació d´estar perdonant la vida.

11954595_984227034951904_3939649530570492356_nTornem al camp amb la mateixa dinàmica, però als 20 minuts Bah fa pujar de nou un injust empat en una desconnexió visitant. Afortunadament la sort per fi ens acompanya en un partit i en una jugada abatussada a l’àrea del Bellpuig acaba amb un mal rebuig de Guim i ens torna a posar per davant marcant en pròpia porta. El Bellpuig encara està viu per això, i tira de coratge per tornar a empatar el partit. Tàctica Alexanco i a penjar totes les pilotes a l´olla, però afortunadament no tenen el joc aeri del Borges i la defensa ganxa liderada per Ribó sap controlar la situació. Finalment, a 2 minuts del final i amb la defensa local descuidada Robert, que per feina havia anat a jugar sense dormir, es treu forces de la reserva i entra des de darrera en una bona asistencia de Pau i davant la sortida del porter el supera amb facilitat i fa pujar el definitiu 2-4 que suposa un esclat de tota l´expedició ganxa per celebrar la victòria. Bon regust davant un rival directe, i les etapes planes es repeteixen en les properes jornades: Linyola a Les Lloredes i sortida a Tàrrega. 6 punts ens anirien de fàbula per consolidar aquesta 9ª plaça i començar a pensar en mirar cap amunt. Esperem seguir trencant les estadístiques el proper diumenge, us esperem a Les Lloredes al migdia!