ARTURO, VA FER DECANTAR LA BALANÇA!

ORGANYÀ  1 – ARTESA DE SEGRE  3

ORGANYÀ: Ribó, Paulo,Santi, Marín, Casanova,Robert, Ronaldo,Sandro(Sala 46’),Oscar(Raya 54’), Galimany i Ivan(Riera 82’).

ARTESA DE SEGRE: Martínez, Macià,Monclús,Julià,Arturo (Lluc 87’),Ros, Gerard(Isaac 81’),Alejandro(Josep Maria 87’),Ibrahim(Nil 78’),Planes i Durany.

GOLS: 0-1 Alejandro min.39, 1-1 Robert min.44, 1-2 Arturo min.48, 1-3 Arturo min.87.

Àrbitre: Esteban Bote

Targetes: per Organyà: Oscar, Ivan, Paulo i Marin T.GROGRA. per Artesa: Macià, Ros i Martinez T.GROGA.

Bon partit vist aquest diumenge a les Lloredes. Si algú que hagués estat al camp, no en sabés res de la situació en que es troben tots dos equips, segur que es podria pensar que tots dos lluitaven per poder aconseguir l’ascens, ja que en cap moment  semblava reflexa la diferencia de posició en la taula classificatòria.

El nostre equip , va plantar cara al líder jugant un dels millors partits a casa, fins que a sis minuts de finalitzar la primera part  Alejandro aconseguir inaugurar el marcador després d’un rebuig que li caigué als seus peus i fora àrea sorprengué a Ribó que no va poder reaccionar al xut del visitant.

Robert una vegada més demostrar està en un tram dolç de la temporada, que s’esmunyia tot sol de tres jugadors de la noguera, i encarava a Jordi Martínez porter visitant que només va poder veure com creuava la pilota, molt a prop del seu pal esquerre, i  com arribava la pilota fins al fons de la xarxa.

Segona part, va ser quan va aparèixer un dels golejadors de la categoria i de fet una de les raons del perquè l’Artesa esta fent una temporada boníssima. Arturo va fer decantar la balança de la igualtat amb dos gols de bona definició que varen tirar per terra tot l’esforç  i esperança per poder donar la campanada en aquesta jornada.

Queden ara vuit partits, que seran vuit finals i tot que no esta fàcil, l’equip banc  i blau ha incorporat quatre fitxatges nous  en quinze dies com son el retorn del nostre Oscar Casals, Jaume Riera de Tàrrega, Andrés Segovia del Callús i el Urugaià  Gaston Machado que ens ajudaran se’ns dubte a aconseguir el nostre objectiu.