PROPER RIVAL

Ens desplacem aquest diumenge cap a Tornabous, proper rival del nostre primer equip, i ens hi presentem líders, i amb la diferencia de punts més gran que hem tingut, aquesta temporada respecte als nostres rivals directes.

L’equip de l’Urgell, està situat a la part baixa de la taula, concretament en la setzena posició i empatat a vint-i-dos punts amb el Vallfogona que es el penúltim classificat. En els darrers cinc partits tant sols a aconseguit tres punts, i tots per empatar. L’ última victòria va ser el passat 19 de gener contra el Solsona B, a casa seva i per la mínima 1-0.

Tot i la diferencia de punts que ens portem, comença a ser ara quan el equips de abaix poden donar més d’una sorpresa, ja que ven segur aniran a totes, per poder escalar posicions i sortir d’una vegada de la zona perillosa ( un sentiment que les darreres, temporades teniem molt proper, ja que estavem en uns situació similar a segona catalana). Per tant no guanyarem sense baixant-se dels cotxes, ni molt menys. L’Organyà te que anar a encarar el partit quan abans millor, per a que no se li compliqui la jornada. I poder assegurar l’ascens quan abans millor.

El partit és jugarà aquest diumenge 8 de març, al Municipal de Tornabous a les 16:00 hores, corresponent a la jornada 23 del Grup 14 de Tercera catalana.

No podem desaprofitar l’oportunitat de sumar tres punts més, hi haurà desplaçaments més complicats properament, com al camp del Bellpuig o també al camp de l’Oliana. (Comentari: Pere Roy)