PROPER RIVAL

El C.F Tremp, ja es un equip que ha passat per les LLoredes aquesta pretemporada, justament en les eliminatòries de la Copa Pirineus, de la qual l’Organyà es proclamar campió. Però també cal recordar que varem passar la elimatoria contra el Tremp “in extremis”, ja que l’equip del Pallars es va posar per dues vegades per davant el marcador, i al final remuntarem fins posar en el marcador el 3-2 definitiu. Amb això volem dir que ens esperem un equip que no ens ho posarà gens fàcil, tot i jugar a la “bombonera ganxa”.

L’equip trempolí està situat en una còmoda setena posició després de jugar 9 partits, dels quals en n’ha guanyat 4 i empatat 3 més. Per tant només perdut dos partits, tots a domicili, un d’ells amb un contundent 6-0 contra l’Oliana i l’altre contra l’ Agramunt per la mínima 1-0.

El partit es disputarà aquest diumenge dia 10 de novembre a les 16:00 hores, corresponent a la jornada 10 del nostre grup de tercera catalana.

Veniu a passar la tarda de diumenge a les Lloredes, on l’equip ganxo,  tot i anar en segon lloc,  te que guanyar, per no deixar a escapar a un “Líder” com el Ponts que ja ens porta 4 punts, i que aquesta jornada visita un camp complicat com es el de la Pobla de Segur.

Us hi esperem !!!