VICTÒRIA DE PICAR PEDRA!

ORGANYÀ  3  –  BELLCAIRENC  0

ORGANYÀ: Busquets, Baró, Escales, Casanova, Robert, Cheikh, Luka Markovic, Ivo Markovic (Jordana 58’), Oscar, Marco i Alis (Ferreiro 80’).

BELLCAIRENC: Guix, Muñoz (Aponte 71’), Font, Fontanet (Diambang 46’), Segués, Fontanet, Garcia, Berge, Sala, Faye i Torrijos (Costa 46’).

GOLS: 1-0 Luka Markovic min.39, 2-0 Oscar Casals min.71, 3-0 Casanova (penal)min. 88.

Àrbitre: Ribes Gimaldos, J.Maria.

Targetes: Per Organyà… Alis T.GROGA, Per Bellcairenc ….Muñoz, Diambang, Bergé, Fontanet i Guix T.GROGA.

Partit complicat amb un resultat contundent, que no reflexa el que s’ha vist a les lloredes aquest diumenge. No es que l’Organyà, no es mereixía guanyar amb aquesta diferencia de gols, si no que, el líder ha tingut que treballar molt, “picar pedra” per poder guanyar a un Bellcairenc que ha notat una millora considerable, amb el canvi d’ entrenador. El qui el resultat de diumenge passat guanyant clarament a un Agramunt, avui al nostre camp hem pogut veure “in situ”, la millora de l’equip de la noguera.

Gol de Luka Markovic, després de rematar de cap.

Una primera part molt igualada, amb un Organyà treballador davant un visitant que estava sempre a sobre, equip incòmode, amb una possessió de pilota alta del equip ganxo que fins al minut 39 no ha pogut començar a distanciar-se al marcador. Luka Markovic a batut a Guix després de rematar de cap una pilota que havia penjat Robert.

A la segona part, més de lo mateix un Bellcaire que també a tingut les seves oportunitats a davant, fins i tot amb el 1 a 0 han estavellat una pilota al pal, però la seva davantera no ha encertat en les tres o quatre ocasions clares de gol. En canvi l’Organyà ha arribat molt bé dins l’àrea visitant i a definit millor les seves arribades.

La possessió de la pilota ha estat ganxa.

Ha estat Oscar Casals que en el minut 71 ha deixat el partit encarrilat després de marcar el 2-0 en una jugada, que dins l’àrea visitant els seus defensors no han sabut treure l’esfèrica fins que a arribat a peus de Oscar que en un fort xut centrat pel mig de la porteria a superat a Guix per segona vegada aquesta tarda.

El 3-0 ha vingut a les acaballes del partit concretament al minut 88, quan en un internada de Marco dins làrea visitant l’ha fet caure, i Ribés Grimaldos àrbitre del matx, no ha dubtar en senyalar el punt de penal. L’especialista en penals de l’equip Xavi Casanova, l’ha clavat per l’escaire esquerra que defenia el porter de la noguera, fent pujar el 3-0 i sentenciant així el partit.

Líders una setmana més.

Dona gust aquesta temporada visitar les lloredes, on en cada partit hem sumat punts, ja que no hem perdut cap partit. Les Lloredes es aquesta temporada un “Fortí”, on els equips visitants no acostumen a sumar punts. (Crònica: Pere Roy)

Per altra banda recordar el bon paper que fan els nostres alevins aquesta primera temporada, que van anar a jugar a Borges concretament contra l’equip de Les garrigues i varen guanyar aquest dissabte per 4 gols a 9 tancant així la primera volta del campionat a la segona posició, a un punt del líder l’Atlètic Segre.

En altres paraules “Ser de l’Organyà, és lo millor que hi ha”.