UNA ALTRA GOLEJADA A CASA!

ORGANYÀ  7  –  LA POBLA DE SEGUR  1

ORGANYÀ: Busquets, Baró, Paulo, Escales, Casanova, Robert, Cheikh(Luka Markovic 60’), Galimany, Ivo Markovic (Ferreriro 60’), Sala i Marco.

LA POBLA: Ayuso, Josep Molleví (Benbammou 46’), Vila, Fontelles, Miquel Molleví, López (Molins 61’), Juangran, Llebot, El Yazidi, Plancheria i Soto (Farré 70’).

GOLS: 0-1 López min. 8, 1-1 Paulo min.12, 2-1 Robert min.27, 3-1 Cheikh min.40’, 4-1 Galimany min.49, 5-1 Casanova min.60, 6-1 Casanova min.82, 7-1 Marco min.86.

Àrbitre: Álvarez Contreras, Santiago

Targetes: Per Organyà… Casanova T.GROGA. Per La Pobla…Vila T.GROGA.

Marcador al finalitzar el partit ( La comissió que regula el marcador, ha decidit començar des de minut 1 a la segona part).

L’Organyà acaba l’any 2019 com a Líder de la Categoria,  fent 14 gols en els darrers dos partits. Es ven cert que vàrem marcar 7 gols al camp del cuer i semblaria un resultat “normal”, per la posició de tots dos equips en la taula. Però el que ningú s’esperava avui 7 gols més a un bon equip que a començat arribant molt bé. Tant es així que La Pobla s’ha posat per davant al marcador tot just començar al minut 8,  triangulant i arribant amb facilitat a la porteria de Busquets.

Però l’equip ganxo no s’ha arronsat i ha seguit jugant com en els darrers partits, amb arribades constants a l’àrea visitant i mostrant la seva superioritat dins el camp. La facilitat de Robert, Galimany, amb Casanova en triangular jugades i amb un punta com Cheikh que sempre acaba fent el seu golet, han deixat la primera part amb un 3-1 al marcador. La defensa també ha estat clau al impedir la velocitat d’un perillós Miquel Molleví, que amb Ivan López, han demostrat que bé s’entenen dins el terreny de joc i el perquè aquest equip està en la part alta de la taula.

La segona part, l’equip blanc-i-blau a passat per sobre dels del “pallars” marcant 4 gols més amb una superioritat incontestable, que fins i tot aquest marcador podia quedar curt, si s’hagués aprofitat totes les ocasions, algunes d’elles molt clares.

Per tant, no podem demanar més, ja que acabar aquest any, com a Líder de la categoria amb 33 punts i amb una diferencia de gols de +38, es una realitat que ni el més optimista dels nostres socis ens pensàvem, quan vàrem iniciar el campionat en el més de setembre.

L’altra sorpresa positiva d’aquesta temporada, ens l’hem emportat amb els nostres alevins, que per primer any competeixen i jornada darrera jornada, treuen resultats immillorables, ocupant la segona posició de 15 equips amb un partit menys que el líder, Han guanyat 7 dels 9 partits jugats. Aquest diumenge s’han imposat al camp del Pla d’Urgell per 2 a 6. Felicitats, esteu fent una campanya com l’equip gran…”Impressionant”.