JORNADA 20                     14/02/2016                        16.30 h.                Municipal Joan Capdevila

Tàrrega: Ribera, Llorenç (Ivan 58’), Albert, Edu,Didac, Gallardo (Sergi Lluís 63’), Jorba (Marc 85’), Manel, Sylla, Edgar i Sans.

Organyà: Ribó, Paulo (Robert 46’), Jose Luis, Santi, Fortó (Edgar 78’), Ermen, Oriol (Ticó 67’), Toni Sort (Fran 89’), Casanova, Xixo (Toti 46’) i Oscar.

Arbitre: Prats-Poch. T.G. Gallardo, Sans, Albert, Llorenç, Ribera / Ermen, Xixo, Toni Sort, Toti.   T.V. Marc 89’.

Gols: 1-0 Gallardo (p.) 30’, 1-1 Ermen 79’, 2-1 Sans 91’.

12743520_1071979006176706_8728909872128991552_nPer primera vegada a la historia visitàvem el camp de la capital de l´Urgell per enfrontar-nos al primer equip de Tàrrega, un club en hores baixes que en les darreres setmanes ha aplicat una revolució a la directiva i a la plantilla per reflotar el vaixell que s’enfonsava a la tediosa 3ª catalana.

Amb Pau sancionat i amb Robert enfeinat fins la mitja part, l´equip s´havia de refer a dalt, quedant Oriol com a únic punta i un mig del camp de peloteros amb Toni, Oscar, Casanova i Xixo. Fortó al pivot i al darrera Paulo,Santi,Jose i Ermen. Ribó, com es habitual, sota pals.

Partit lleig,lleig, es notaven les urgències dels locals i les imprecisions i el nerviosisme dels visitants, primera part amb molt poques ocasions, el Tàrrega sovintejava l’àrea ganxa només a pilota parada, intentant aprofitar els serveis de Gallardo i l’alçada del sostre de la lliga, Sergi Sans.

12729133_1071979656176641_8565102534386743623_nUna centrada lateral inofensiva en primera instancia provocava un dubtós penal de Santi al picar-li involuntàriament la pilota a les mans. Massa rigorós el de negre. El cervell local, Gallardo, no enganyava Ribó però ajustava la pena màxima al travesser fent impossible l’estirada del de la Seu.

Poc més a la primera part, massa imprecisions als ganxos, pilotes perdudes, poques triangulacions, abús de les jugades individuals,… només Ermen des de l´esquerra intentava crear perill però les seves centrades quedaven en no res.

A la mitja part correcció de posicions i entra l´ànima d´aquest equip. Robert canvia el partit ajudant a aguantar les pilotes de mig del camp endavant i a triangular amb uns poc participatius mitges puntes. Ens fem amb el control del joc i comencem a apretar al rival, encara que sense massa perill. Oscar i Xavi comencen a aparèixer i el Tàrrega es comença a la vegada a enfonsar. A 10 minuts pel final, una falta lateral no es ben defensada per Ribera i Ermen aprofita el regal per posar l´1 a1 al marcador. 12741862_1071979179510022_2431941888372671908_nEncara ens queda temps per donar-li la volta, i ho intentem amb més cor que cap, el Tàrrega es conforma amb l´empat. Però per 3ª vegada en 4 partits el minut 45 es converteix en fatídic. En una badada arbitral, el linesman dona corner a favor dels locals en un clar sac de porteria. Fran estava a punt de reestrenarse amb la camiseta ganxa per defensar la situació però no li dona temps, Sans treu partit dels seus gairebé 2 metres i amb un afortunat cop de cap envia la bola a l’escaire de Ribó, desfermant la bogeria local. La darrera ocasió, amb Ribó rematant un darrer corner no va fer efecte i la derrota injusta pels mèrits d´uns i altres era ja un fet.

Malgrat una millora evident en l’actitud i el joc, no acaben d´arribar els resultats, llàstima d´aquests 5 punts perduts en els darrers minuts de les ultimes jornades, ens els havíem merescut però no els hem sabut defensar. A corregir diumenge davant un dels ossos de la categoria, el sempre difícil Solsona de l´ex ganxo Candi Viladrich, esperem que el derby motivi encara més als ganxos i per fi podem tancar el debat dels partits al matí que equivalen a no victòries amb els que alguns aquest any s´han anat encarregat de mitificar. Pinta que farà fred així que pugeu abrigats!