Vallfogona:  Clarisó, Casals, Gàzquez, Rodríguez, Vera, Camí(Cuellas 39’), Farràs (Ortiz 58’),Burgués (Delsams 85’), Diaby(Darias 39’), Piqué, Tribó.

Organyà: Ribó, Paulo, Santi, Casanova(Edgar 75’), Robert, Ronaldo, Helri,Lagarés, Marín(Busquets 85’), Galimany i Ferreiro.

GOLS: 0-1 Ronaldo min.12 , 0-2 Marín min.31 ,0-3 Marín min. 63.

Arbitre: Barta Giurgiu, Calin

TARGETES: per Vallfogona;  Cami, Casals, Gàzquez, Ortiz, Piqué, Clarisó, Vera, Burgués i Delsams T.GROGA. per Organyà; Ferreiro i Edgar.

Partit amb un rival directe i al seu camp, per tant tres punts importantíssims, per poder seguir aspirant a mantenir la categoria. L’Equip ganxo, ho sabia que se la jugava, i va fer un partit molt serio, amb totes les línies,  i destacaríem  tant Ribó com Marin el partidàs que varen fer al camp de la Noguera. També cal esmentar que la sort, ens va acompanyar. En el transcurs del primer quart d’hora una escapada de Piqué, que  es plantà tot sol davant Ribó que sortir per cobrir porteria i va parar amb el seu cos el possible primer gol local.

Aquesta gran aturada de Ribó va ser clau, ja que poc després un rebuig del porter Clarissó, toca al cos de Ronaldo amb tanta força que la pilota sortir rebotada cap a dins porteria, i poguérem inaugurar el marcador.

A les hores l’Organyà ja es va fer amo i senyor del partit que el dominar en tot moment, fent-se l’equip local cada vegada més petit. Així aprofitant un corner, un dels nous fitxatges Sergi Marin marcar el seu primer de la tarda en un bon cop de cap.

La segona part va ser un calc de la primera part on el nostre equip jugava còmodes, només amb el perill que resultava, un possible gol local que podria fer trontollà la victòria.

Però no va ser així una bona jugada de tiralínies, que acabar a peus de Marin, que s’enportar la pilota, tot i girant d’esquena, s’esmunyia del seu marcador i encarar a Clarissó, i el superar per marcar el definitiu 0-3.

Bones sensacions, d’un equip que sembla haver trobat la dinàmica, que ens feia falta i amb un marge de dotze partits encara per acabar el campionat.  No se si estarem a temps, però el que si sabem que aquest es el camí.

Diumenge vinent es jugarà el partit ajornat del Térmens a Les Lloredes, us esperem a tots i que tots junts puguem celebrà un bon Carnaval.