SEN’S ACABA EL MARGE!

TORREFARRERA  4 – ORGANYÀ  2

TORREFARRERA: Gómez, Gregorio, Barbosa, Balagueró,Sabater, Gutiérrez, Regany, Alexandru( Bertran 56’),Bautista (Duque 71’), Del Moral i Carulla.

ORGANYÀ: Ribó, Marcos, Santi, Machado, Robert( Fortó 87’), Raya(Ronaldo 54’), Segovia( Edgar 79’), Oscar, Marín, Riera(Galimany 46’) i Ferreiro.

GOLS: 0-1 Raya min. 1, 1-1 Regany min. 31, 2-1 Gutiérrez min. 41, 3-1 Gutiérrez min.54, 3-2 Marin min. 55, 4-2 Sabater min. 82.

Arbitre: Mujal Benet

Targetes: per Torrefarrera:  sense cap targeta, per Organyà: Marcos i Santi T.GROGA.

Partit que no ens podíem permetre no puntuar, però aquesta temporada no ens surten les coses tal com necessitem. Tot i que vàrem començar al minut 1 a posant-se per davant amb un gol de Sergi Raya, tot i que semblava , tenir-ho encarrilat, ens trobàrem que a la mitja hora Regany va empatar el partit i a poc de finalitzar la primera part , Gutiérrez feia pujar el segon al marcador per l’ equip local.

imatge d’arxiu. Torrefarrera a les Lloredes.

En la segona part, un tercer gol també de Gutiérrez va fer que l’equip ganxo veia perillar el partit , però tot just un minut després  Marin, va marcar per el nostre  equip.

De un possible empat vàrem passar al quatre a dos definitiu a vuit minuts del final.

Ara ens arriba, un cap de setmana sense partit, per les festes de setmana santa, temps que ens anirà bé per recuperar algun jugador, però després rebem tot seguit a un Linyola que passarà per les Lloredes, amb la necessitat de guanyar, per no perdre més opcions d’ aconseguir la quarta plaça per la cua que ens deixaria amb seguretat dins aquesta categoria.