Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 1 – GUISSONA 2

Victòria més que merescuda del Guissona davant un Organyà que ha sortit mig adormit. Fruit d’això al minut 20 ja anàvem 0 a 2. Els nostres han reaccionat una mica però les ocasions més clares han continuat sent dels visitants. En la segona part hem sortit més concentrats i al minut 67 Casanova escurçava distàncies amb un clar penal. La resta del partit l’hem dominat però sense generar gaire perill.

Pol Escales, Enric Alís, Cheikh, Casanova, Aleix Baró, Pol Bardia, Arturo, Marc Vidal, Àlex Martín, Xavi Jordana, Robert.

Diumenge que ve juguem a Artesa de Segre, un dels més forts de la categoria.

BALAGUER E 0 – ORGANYÀ aleví 10

Per una altra banda els nostres alevins dissabte van començar la lliga amb golejada. Pol i Jordi van fer tres gols cadascú, Oriol dos i Marc i Brayan un per barba.

Brayan, Marc, Oriol, Pol, Suleyman, Dani, Jordi, Ermengol, Joel i Ainara.