REGALEM EL PARTIT, EN ELS PRIMERS DIVUIT MINUTS!

ORGANYÀ  2 –  GUISSONA  4

ORGANYÀ: Ribó, Paulo, Marcos, Santi ( Casanova 46’), Raya ( Robert 46’), Ronaldo ( Edgar 46’), Helri, Sandro, Marín, Galimany i Ferreiro.

GUISSONA: Delgado (Maimó 46’), Adrià, Puig, Leculeanu, Gené, Donaire, Florica (Areny 58’), Calafell, Bueno ( Boymystruk 58’), Majoral (Vilardell 68’), Garrabou (Comellas 75’).

GOLS: 0-1 Sandro(p.p.), min. 6, 0-2 Majoral min. 17, 0-3 Bueno min. 18, 0-4 Florica min. 56, 1-4 Robert min. 61, 2-4 Ferreiro min. 71.

ARBITRE:  Ribes Grimaldos.

TARGETES: per Organyà : Santi, Sandro, Galimany i Heldri T. GROGA. Per Guissona: Calafell i Donaire T. GROGA.

Mal partit d’un Organyà que en els primers minuts regala el partit. Quan en tant poc temps te’n arriben a fer tres gols, es perquè, no s’ha sortit amb prou concentració per assimilar el repte que porta jugar a segona catalana. Ni el Guissona es el PSG, ni l’Organyà es un equip de quarta catalana, tant és així que al seu camp es va guanyar per 0-2 en un gran partit del equip ganxo. Però si li dones totes les facilitats per guanyar amb divuit minuts, després no hi ha qui ho remunti. De totes maneres l’equip visitant va estar més encertat i va saber a que jugava sobretot els primers quaranta-cinc minuts.

El nostre equip va intentar marcar almenys un gol a la primera part per escurçar diferencies, i encarar una segona part amb possibilitats, però ni estàvem encertats, ni causàvem perill per incomodar al porter visitant.

La segona part, amb l’entrada de Casanova, Robert i Edgar, un triple canvi que va donar velocitat i més perillositat a l’àrea visitant.

Però quan semblava que se’n podria treure profit, Florica ens marcar el quart, que sentenciava si ja no ho estava el partit. Tot i així l’encert  de Robert, que inaugurar el nostre marcador quan mancava mitja hora per acabar i amb un Organyà millor que la primera part, va fer que l’equip ganxo tingués més ocasions. Tant es així que Ferreiro marca el segon del nostre compte i va començar a notar cert nerviosisme al equip visitant, ja que encara mancava vint minuts per acabar el matx.

El temps passava, i el joc s’ endurí amb faltes i alguna targeta, però res va canviar per a que es puges puntuar, deixant escapar així tres punts importants per sortir de la zona baixa.

Una jornada que a mes ens a deixat per primera vegada en molts anys com a últim classificat i amb tots el números per baixar, sempre i quan no siguem capaços de donar un revulsiu a una plantilla que te qualitat, però que demostra que no sap treure rendiment en els partits importants, i més en els partits de casa.