PUNT AGRE-DOLÇ

TÉRMENS  2 – ORGANYÀ  2

TÉRMENS : Huguet, Llovera, Pasqual,(Mascarilla 78′), Ruiz,Gardeñes,(Fortuny 46′) Ortega,( Torrent 68′)Zuña,( Viladrich 71′ ),Escolà, Cortasa, Palma i Ortiz

ORGANYÀ : Ribó, Pol, Paulo, Marcos, Fortó, Robert, Raya, Ronaldo,Edgar (Damià),Casanova i Ivan

GOLS : 0-1 Raya min.11, 0_2 Robert min.27, 1-2 Llovera min.41, 2-2 Fortuny min. 50.

ÀRBITRE: Akram Sabri

TARGETES: Per Térmens Pasqual T.GROGA,  i Per Organyà Marcos, Casanova i Ivan T.GROGA,

Aquest diumenge el nostre equip va sortir per emportar-se el tres punts, tant es així que a la primera mitja hora, ja guanyàvem 0 -2, i Se’ns dubte va ser un partit que va tenir una part per a cada equip.

A la primera oportunitat clara, que varem tenir, una gran jugada de Ronaldo, que s’esca-bullia, dels seus rivals a prop de àrea, on va poder xutar a porteria fins a dues vegades, ja que en tots dos intents la defensa de la Noguera va poder rebutjar fins que va para a peus de Sergi Raya que en el minut 11, aconseguir en un tercer intent, que la pilota arribés al fons de la xarxa. No havíem arribat a la mitja hora quan una errada d’un defensa, Robert l’aprofita, i encara al porter local Huguet, que li fa passar la pilota per l’arrel del pal dret fins a la xarxa,per segona vegada.

Ho teniem ven encarat tot i saben que encara mancava molt de partit, tant es així, que per falta de picardia nostra, un retorn d’una pilota per poder atendre un jugador contrari lesionat, la varem tornar innocentment, a prop de la nostra àrea gran, cosa que va facilitar al Térmens, tenir la pilota en millor posició i així ho van aprofitar per a que li arribés la pilota a LLovera que va treure un xut, que es va elevar, guanyant l’esquena de Ribó que no va poder fer res per a que entrés a porteria.

La segona part començar amb el repte de aguantar el resultat, però no ho varem poder fer-ho ni  tant sols cinc minuts quan en una sortida de Ribó, xuta per allunyar l’esfèrica i l’embranzida de Fortuny que li disputava la pilota, li va rebotar al seu cos, en direcció a porteria i tot els intents de Paulo per poder treure la pilota, no va poder allunyar-la del fons de la xarxa.

Quedaven 40 minuts, que l’Organyà es podia haver esfonsat, però no va ser així, ni molt menys, tot i que va haver ocasions per les dues parts, l’equip ganxo va saber en tot moment controlar el partit fins el punt que a cinc minuts del final, una jugada de Ronaldo, que va rebre una forta contusió fent-lo caure dins l’àrea, va fer que els aficionats locals van veure perilla el punt. Akram Sabri, no va veure penal per enlloc.

Bon partit, i un altre diumenge sortíem del camp amb bones sensacions i de moment invictes.