ORGANYÀ: Busquets, Baró, Jordana( Acosta 66′), Casanova, Cheikh, Galimany, Luka Markovic, Ivo Markovic( Alvarez 89′), Hansen, Alis i Ferreiro(Marco Antonio 61′).

GUISSONA: López, Adrià(Couceiro 72′), Bueno, Puig, Agramunt, Donaire(Gené 65′), Sarr(Balsells 72′), Jounou(Mor 75′), Calafell, Ferraté i Sylla.

GOLS: 0-1 Sarr min.21, 1-1 Cheikh min.40.

Àrbitre: Gené Mora, Pau

Targetes: Per Organyà…Casanova, Ivo Markovic i Galimany T.GROGA. Per Guissona…Sarr T.GROGA.

Empat en un partit obert, on els dos equips han tingut opcions per emportar-se els tres punts. La U.E.Guissona ha sortit millor i ha disposat de varies arribades però la defensa local ha sabut aguantar i dissipar totes les opcions.

Poc a poc ens hem refet i als 20 minuts Cheikh ha anotat el 1-0 en una bona jugada col·lectiva. Poc abans de la mitja part i en una contra l’equip visitant ha empatat el partit.

La segona part ha seguit el mateix guió de la primera, amb l’equip de la Segarra sortint més endollats i fins i tot han enviat la pilota al travesser. De nou el partit s’ha igualat i ambos equips ha anat a per la victòria.

Hem tingut grans ocasions en els darrers 10 minuts que ens podíem haver emportat el partit, però no ha estat possible i l’empat ha estat just.

Bones sensacions i primer partit on puntua l’equip, i toca seguir millorant…

(Crònica: Marc Busquets).