PLUJA DE GOLS, A LES LLOREDES!

ORGANYÀ  6 – TORNABOUS  0

ORGANYÀ: Busquets, Paulo, Marcos, Casanova ( Baró 63’), Robert, Galimany, Ivo Markovic, Marco, Cheikh (Edgar 46’), Alis i Luka Markovic.

TORNABOUS: Marcel Cahelles, Cuñé( Rovira 39’), Balasch, Bartoló, Camats (Ros 77’),Gerard  Cahelles( Saiz 27’),Isla, Bernardes, Santiveri, Batalla( Orno 39’) i Novell.

GOLS: 1-0 Galimany min. 18. 2-0 Cheikh min.31, 3-0 Casanova min. 33, 4-0 Robert min. 79, 5-0 Marco min.84, 6-0 Ivo Markovic min.89.

ARBITRE: Guerrero Tello, Unai.

TARGETES: per Organyà … Luka Markovic T.GROGA. per Tornabous … Saiz i Balasch T.GROGA. Santiveri DOBLE T.GROGA.

Un Organyà que s’ha trobat molt còmode al camp i que ha dominat  tot el partit, deixant molt encarat amb un 3-0 en la primera part i controlant una segona part que ha pogut fer-ne tres gols més tot i errar un penal.

Hem començat el partit tantejant el rival i no donant  facilitats al darrera per evitar que el equip de l’Urgell inaugurés  al marcador. Ha estat al minut 18 quan en una jugada de tira-línies dins àrea, la pilota l’ha acabat rebent Jaume  Galimany, que encarant el porter li ha creuat la pilota buscant el segon pal de la porteria i tot i el porter Marcel ha tocat pilota, ha acabat al fons de la xarxa.

El segon a vingut per obra del golejador de l’equip, Cheikh en un cop de cap dins àrea a fet pujar el segon gol al marcador.

El tercer ha arribat després de que la defensa no pugués treure la pilota de dins la seva àrea, que al final l’esfèrica ha parat a peus de Casanova que d’amunt la línia de gol només l’ha tingut de empenya  per sentenciar, ja el partit.

Acaba la primera part i comença una segona que l’equip ganxo ha tractat de controlar un partit que se li ha ficat més de cara quan en una jugada de Galimany el fan caure dins àrea i l’àrbitre Guerrero Tello aplica la pena màxima. Tot i així el fort xut de Edgar, l’aturat el porter visitant, i per tant deixant el marcador tal com estava.

En el minut 76 una pilota que ha canviat d’un costat de camp cap l’altre de Ivo Markovic, li ha anat a parar a peus de Robert que se’n va amb facilitat del seu marcador i encara el porter que el dribla i queda sol davant la porteria buida. Ja hem portàvem 4.

El cinquè arriba a traves d’una  jugada també de Robert que al controlar la pilota dins àrea i en voler sortir amb la pilota controlada al no tenir espai,  Marcel li agafa el peu amb la seva mà i el fa caure, fent així que en xiulés l’àrbitre el segon penal de la tarda. Aquesta vegada Marco Garcia, enganya el porter en un xut buscant al pal esquerra de la porteria.

A les acaballes del partit minut 89 en una jugada embolicada dins àrea visitant Ivo Markovic encerta picant una pilota, no forta però lluny de l’abast de Marcel que ha vist com entrava per sisena vegada la pilota dins porteria.

Aquest Organyà segueix amb peu ferm, en aquesta categoria que se li dona molt bé. Esperem continuar gaudint tota la temporada amb aquesta plantilla. (Crònica: Pere Roy).