PARTIT TRAVAT! TRES PUNTS MÉS A PROP…

TORNABOUS  3  –  ORGANYÀ   4

TORNABOUS: Marcel Cahelles , balasch, Bortoló, Batalla, Gerard Cahelles, Orno, Bernades (Parra 77’), Santiveri, Saiz, Ros (Garcia Nadal 52’) i Garcia Arrufat.

ORGANYÀ: Busquets, Baró (Oscar 58’), Paulo, Escales, Casanova, Robert, Galimany, Luka Markovic, Ivo Markovic (Jordana 75’), Marco i Alís.

GOLS: 0-1 Casanova (penal) min.16, 1-1 Balasch min.36, 2-1 Orno min.41, 2-2 Marco min.49, 2-3 Luka Markovic min.59, 3-3 Saiz min.61, 3-4 Robert min.88.

Àrbitre: Mata Corbero, David

Targetes: Per Tornabous… Batalla, Santiveri, Saiz i Gerard Cahelles T.GROGA. Per Organyà … Paulo i Jordana T.GROGA.

Robertinho!!! El nostre Robert a dos minuts de finalitzar el temps reglamentari, ens ha donat tres punts molt importants, amb un golàs marca de la casa,  en un partit que s’ha travat, i que a costat poder aconseguir la victòria. No ens ve de nou la dificultat, de jugar a fora a casa amb equips de la part baixa de la classificació. Això ens ha de valdre per propers partits, ja que ens hi podem tornar a trobar. Ponts i Bellpuig tampoc han “Punxat” i ens segueixen a 9 punts darrera nostre.(Comentari: Pere Roy).

L’Onze de Tornabous, en un camp complicat per el seu estat.

Victòria treballada en un partit molt travat, on l’estat del terreny dejoc ha condicionat a tots dos equips.

Hem sortit amb les idees clares i als 16 minuts en hem avançat 0-1 al marcador amb un gol de penal.

El Tornabous ha apretat abans de la mitja part i ha remuntat el resultat posant-se 2-1.

Després de la mitja part hem tornat a sortir a buscar el partit i als 4 minuts de la segona part Marco pujava el 2-2 al marcador.

Al minut 59, Luka ha marcat el 2-3 i no hem sabut matar el partit, encaixant el 3-3 al cap de dos minuts.

La última mitja hora han estat tensos, amb poc futbol i moltes aturades del joc, fins que al minut 88, Robert ha marcat un golàs de jugada personal i ens ha donat els 3 punts.

Setena victòria consecutiva i seguim sense afluixar. La propera setmana rebrem al Ivars d’Urgell, 15é. Classificat amb 23 punts a Les Lloredes. (Crònica: Marc Busquets)